Extend?

Om tre månader ska vi bestämma oss om vi vill förlänga eller åka hem efter 365 dagar! Häromdagen så sa min hostmom om jag förlänger så får jag spendera min nästa sommar i Tanzania med familjen! Det låter så lockande, men jag bestämde redan innan jag kom hit att det blir bara för 1år! Kanske ändrar mej inom tre månader, men jag tror inte det! 

Enligt en viss person så passar jag som lärare :S haha! Så jag har nu börjar lära mina två äldsta pojkar svenska! Den äldsta kan alfabetet & kan räkna till 10 ;) De har väldigt svårt att uttala R, men det är bara & träna haha! 

Den 13:e September är det MTV VMA i NYC! Skulle vara nice & gå på en sån tänkte jag, så jag börja kolla upp biljetterna! För en person så kosta det ungefär 3000 dollar & det va det billigaste jag hitta! Inte alls dyrt!!!

Nu är vi äntligen tillbaka i Poconos! Känns väldigt bra för nu kan man äntligen svalka sej i poolen & imorn kväll blir det tydligen beachen & äta pizza & dricka vin med vänner! Måste gå & lägga mej så jag blir pigg & utvilad imorn! Natti natt US & God morgon Sweden!  

Chillaxing!

Helgen har varit skön! Nu har jag verkligen vilat ut! Sovit som jag ska! Det är första helgen jag inte lämnat Hoboken sen jag kom! Nu är jag redo för en ny vecka me kidsen :) Fick ett meddelande av min promoter en stund sen! Rihanna kommer till Cain ikväll & Lil Wayne till Tenjune! Förstå på en Söndag! Inte alls kul :S Jag som vill se de :S Man får ju inte allt som man vill :P Får hoppas på att det kommer bra kändisar typ nästa helg då det blir fest igen :P
Den här helgen har jag hunnit städat i mitt rum oxå :) Jag hitta ett visitkort som jag fick av en man! Fick den nog över en månad sen när jag vänta på Sofie utanför Pennstation & hennes tåg var försenat! Vänta en halvtimme & det hände så mycket just den halvtimmen! Trodde att den här mannen va nån PIMP eller nått! Han vill tydligen göra mej till en star hahah, vilket han trodde att jag redan va först! Gå in på hemsidan & kolla om ni har lust! www.goldheartusa.com  Time to go! XOXO


What a day!

Idag har jag nog haft den tuffaste dagen sen jag kom hit! Im exhausted! Det har hänt så mycket idag så jag orkar inte ens ta upp det! Min hostmom har vart så underbar! Hon ba vissa dagar vill jag oxå försvinna så jag förstår hur du känner just nu! Snälla lämna inte oss...hihi! Såhär kommer det inte vara resten av året! Skolan börjar snart då har du bara en av pojkarna! Hon har verkligen fått mej att må bra! En stund sen kom hon & knacka på min dörr! När jag öppna så står hon med ett glas vin & säger att "jag tror att det här skulle sitta bra just nu"!  Får man va så underbar? Jag har det bra just nu! HuGz F! 


Questions!

HUR?

svarar du I telefonen: hello

gör du när du är kär i fel person: förtränger känslorna

tycker du om gul-bil-leken: hate it

mycket pengar har du i plånboken just nu: 370 dollar & en massa mynt som jag inte orkar räkna :P

mycket är klockan: 09:08pm

många kontakter har du på msn: 191

fick du detta test: från min väns blogg

spenderar du en regning dag bäst: movie night eller day :P


VEM?

Pratar du med på msn just nu: Amanuel & Jenny

Ringde dej senast: La´Marcos

Pussa dej senast: My boy nr 3 J

Hade du sex med senast: ERROR

Vill du kasta en sten i huvudet på: Ingen

Saknar du mest just nu: My family

Är din bästa vän av samma kön: Yupp

Är din bästa vän av motsatta kön: har en bästa killkompis också ;)

Är ditt 10:e sms ifrån: Mack (min promoter)

Ska du träffa imorgon: Sofia ;)

Umgicks du med senast: Sofia haha

Sov du med senast: ERROR


JA & NEJ-FRÅGOR

Har du

Cyklat utan händerna: Ja

Gråtit en hel natt: Ja

Druckit så du spytt: Ja

Åkt vattenskidor: Nej

Åkt rullstol: Ja

Gjort en bakåtkullerbytta: Ja

Köpt lösgodis över 50kr: Ja

Haft träningsvärk: Ja

Önskat att du var det andra könet: Ja

Velat vara ett djur: Nej

Tänkt dej en kompis i rosa kanindräkt: Nej

Tyckt Harry Potter är bra: Nej

Hatat choklad: Nej


VEM

Är i rummet med dej: Me myself and I

Fick du senast sms av: La´Marcos

Tänker du på nu: när blir jag klar med de här frågorna :P

Pratade du senast i telefon med: Rutha

Hus var du senast i: Benjamins

Sa du senast "jag älskar dej" till: don´t remember   

Önskar du var med dig just nu: My baby

Är din favoritsläkting: alla är mina favoriter ;)

I din skola går dej på nerverna: Går inte i skolan just nu!


VAR

Går du i skolan: Går ej i skolan just nu, men snart Long Island University & Silver Bay!

Är din telefon: På min säng

Är din mamma: Hemma & sover

Sover du: I min sköna säng

Handlar du mest:  H&M & F21

Fick du tag i tröjan du har på dej: Linnet jag har på mej är från H&M

Åkte du senast bil: I Söndags

I ditt rum är du: I sängen


VAD

Åt du senast: choklad

Drack du senast: vatten

Är det för färg på dina byxor: Har kjol på mej & den är svart

Är den närmaste saken som är blå: Min filt

Gillar du mest med skolan: Känslan efter en tentamen

Har du på fötterna: Nada

Är din favoritfärg: Rosa

Vilken film såg du senast: Love for sale eller såg ej hela, District 9 kanske jag ska säga

Hör du på just nu: Sean Paul & Estelle - Come over


HAR DU NÅGONSIN:

Hånglat  i mer än tre minuter: Yupp

Sovit i en annan säng: Yeah

Hånglat på en bro: Nah

 Hånglat i skogen: Nope

Tyckt att din kusin är het: iuuu

Sovit naken: Yea

Kört över hastighetsgränsen: Många kommer inte att tro mej, men JA haha

Hånglat med en främling: Faktiskt inte

Älskar eller saknar någon nu: 4 sure


SAKER OM DEJ SJÄLV:

•1.       Är du singel: Yes

•2.       Är du lycklig: Väldigt lycklig

•3.       Är du uttråkad: Not really

•4.       Är du ledsen: Nej

•5.       Är du italienare: Nej

•6.       Är du cooling: Alltid ;)


SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:

•1.       Tror du på kärleken vid första ögonkastet: YES

•2.       Har du någon gång blivit sårad: Yea

•3.       Har du någonsin tänkt på samma kille flera ggr under samma natt: Yes

•4.       Har du gillat en kille utan att berättat det för honom: Yupp

•5.       Gillar du någon just nu: Yes I do!


Canada....Yeah!

Om exakt två veckor ska jag till Canada! Jag fick reda på att jag ska vara ledig när jag är där! Vad ska jag göra? Känner ingen där! Jag får ju umgås med familjen om jag vill, men det skulle vara roligare att åka in till Toronto typ! Ringde till och med mamma & fråga om vi har släkt där, någon i min ålder, men det hade vi såklart inte! Ok jag ska inte klaga, tydligen ska det finnas pool där vi ska bo så jag får hoppas på fint väder istället! Ringde mitt jobb idag & fick tag på Mirre! Saknar & jobba med henne & det va nice & få snacka lite ;) Måste bara berätta om vad en av mina boys sa idag! Do u know why 6 is afraid of 7? Im like no! beacuse 7 8 9 hahah tyckte den va skitbra hihihi! Nu har min falafelrulle kommit! Gotta go! PeAcE!


1/4...

av min tid här har gått nu! Har varit här i tre månader & den längsta tiden jag varit borta från min familj är tre månader då jag bodde i Kalmar!  Jag saknar min familj väldigt mycket, men jag är ju snart hemma om det kommer fortsätta såhär ;)

Helgen var underbar som vanligt! I Fredags jobba jag kväll så det blev bara chill hemma after work! I Lördags så gick jag på bio för första gången, eller har ju vart på bio ute, men jag menar vanlig bio! Damn va salongen va huge & skulle nog få plats med Feben gånger två på sittplatsen hihi plus att det gick & gunga på stolen haha! Efter filmen blev det mys med vin! Bästa kvällen! Säger bara 700 miles away & det känns tungt! Snart blir det mer än så & 6h tidsskillnad :S På Söndagen åkte jag till NYC & träffa Sofie  & hennes vänner från Nyköping! Nåra timmar efter så kom Jenny & joina oss! Sen splittrades vi & Sofie & co gick till central park för att chilla & jag & jenny gick runt i affärer (som om jag behöver shoppa mer :P) men det va mest för att jag inte vart inne på en H&M butik över en månad & det har ju typ aldrig hänt hihi! När vi va på Times square så va det någon MTV grej (tror jag) för att det va värsta kön utanför & de filma osv. Jag & Jenny stanna upp en stund & försökt se vem det va som skulle hoppa ur limon som va utanför! Vi va på andra sidan kön där det det inte va så mycket folk! Det roliga är att vem det än va som satt där veva ner rutan & man såg bara en svart kille med solglasögon! Vi såg en kändis i alla fall, men vi vet inte vem det är hahah! När jag kom hem Söndag kväll så ropa daddyma (pojkarnas farmor) in mej på hennes rum! Hon ba jag har vart så orolig för dej! Har inte sett dej hemma på två dagar & har gått & knackat på din dörr hela dagen! Jag har bett för dej! Man vet aldrig vad som kan hända! Det finns sjuka människor därute! Hon gav mej en kram &  nu kunde hon andas ut! Awwh så söööt! På Måndag morgon sa min Hostmom att vi kanske ska ha nån kod så man vet att allt är bra med dej! Du får precis göra vad du vill på din fritid! Men man blir ju orolig & jag vill inte ringa & störa dej heller! Grejen är att de senaste två månaderna har jag vart ensam i huset varje helg för att familjen vart i sommarhuset & då har jag gått & kommit som jag vill! Så nu har jag vart van vid det & inte tänkt på att säga nått! Plus att jag har ju vart hemma i helgen, men det har bara blivit att vi gått om varandra! det är skönt & veta att de bryr sej om mig i alla fall :)

Måndag & tisdag har vart bra dagar med barnen! Vi har haft det sjukt varmt 30 plus i nåra dar nu! Skulle inte alls sitta fel med en pool :P Om en vecka är vi tillbaka i sommarhuset så det känns skönt ;)

Bilder från helgen finns, men kan ju inte visa allt här i bloggen :P hahah! 

Maaaad Looooove!!

Lets Just Kiss And Say Goodbye

Bra låt med Barry White ;)

Friday night!

Jag jobbar just nu & det är så skönt! Barnen sover & jag bara chillar här ;) Hade världens mysstund me de en timme sen! De är så underbara pojkar! Eftersom jag jobbar kväll idag så va jag ledig mellan 2-7pm! Jag gick då & fixa mitt Social Security Card, efter hundra år haha! Det kommer hem om ca 2 veckor & då kan jag äntligen fixa mej ett bankomatkort! Hatar & gå runt med cash! Sen åkte jag iväg till Jersey city till mallen där! Jag fick me mej 3 klänningar, 1 linne & 2 tights med mej hem :S Längesen jag shoppa så mycket :P Höstkollektionen börja komma in lite smått i butikerna har jag märkt! Lite senare än i Swe, men kan bero på att det är varmt fram tills oktober här har man hört :) De här med sparandet går inte så bra för mej :S Undra om jag någonsin kommer kunna åka iväg nånstans :P   

Veckan har spenderats i Hoboken! De två äldsta har haft tennis camp på förmiddan så har bara haft de två minsta då! Finns inte så mycket annat att göra här än att gå till parken eller ha playdates! Säger bara ett ord om vädret här HUMIDITY! Önskar bara att jag va i Poconos så man kunde chilla vid poolen! Men jag gillar kvällarna här för det är här kompisarna är!

Har ni hört om flygkrashen mellan Jerzy & NY? Sjukt att jag inte hörde det för jag va hemma då! Ok...jag sov faktiskt tolv på dagen :P Kom hem ganska tidigt på morgonen från Brooklyn! Men brukar ju alltid ta en promenad eller bara softa vid hudson river & den här veckan har det vart fullt med nyhetsbilar & my favourite spot är avstängd! Där har de sänt nyheterna hela veckan!
Här kommer lite bilder!!



Have a great weekend! xoxo 


Skit dag!

Yupp thats whats up!!!

Msn konversation ;)

Jag har precis chattat med en vän som ställde roliga frågor! Här får ni se ;) Min vän = M & jag är F


M: har du fisit framför en snubbe nångång

M: har fisit i klassrummet?

M: har du fisit i bion nångång

F: va e det me dej & dina fisar??

F: Haha naaah gör inte sånt in public, I´m a Lady ;)

M: har du vart så full att du ramlat in public

F: jag har inte ramlat för att jag e full, men jag har ramlat

F: kommer du inte ihåg, nån putta på mej när vi va på bmb

M: just ja hahaha

M: har din klacka gått sönder så du ramlat

F: nej

M: har du nångång sagt åt en tjej typ hennes kläder passar men du tycker verkligen inte det

F: nej, inte ens när jag jobbar, för ärlig för en försäljare hahah

M: hahahha

M: haru ljugit för mamma nångång att du e hemma hos en kompis men du e ute och träffar en kille

F: yea :S när jag va yngre hahah

M: har du kysst en tjej?

F: Nope

M: smög du i i killarnas omklädningsrum när du va liten

F: nej, men de smög in i våran varje gång vi hade gympa

M: har du nångång frstorat dina bröst me inlägg eller pappar eller nå sånt..duvet som liten

M: eller vadå som liten sånt kaske händr idag oxo

F: hahah nej, har alltid velat ha mindre bröst än vad jag har

M: haha varför?

F: Vet inte, tycker det e finare J

M: har du kommenterat en tjej vikt så hon hört d

F: neej....orka kommentera sån

F: det är inte som om jag är perfekt

M: har du fantiserat om en lärare

F: iuuuuu, du har inte sett mina lärare hahah

M: har du kissat på dig under dina sista tio år

F: nope

M: har du snattat nångång

F: yea, när jag va liten

F: en äldre kompis vi hade lura oss...hon ba..gå in i affären....ta lite godis, stoppa i fickorna så är det bara & komma ut, de kommer inte säga nått

F: hon stod utanför & vänta & vi gjorde det hahah

M: amatörer

F: haha inte bara det, hon fick oss & röka också

F: vi fick inte umgås me henne av mamma hahah


Nej nu är det dags & sova lite!

Natti natt på er alla! Kizzez!!


BBQ?

Emily & jag snacka om att ha bbq & chill nästa helg i PA! Hon ska ta dit en massa av hennes vänner! Så då tänkte jag om någon om mina vänner vill joina oss? Rutha & hennes vän ska med :D Hoppas på att Liz också ska med ;) Så Jenny, Sofie, Sabina Emma & Lotta vill ni med? Kommer att ta en bil från Hoboken & jag har plats för sju stycken! Hoppas på att det blir fint väder för att vi vill till beachen & poolen :) Från och med Söndag så kommer jag jobba i Hoboken i två veckor så sommarhuset kommer va tomt i två helger! Man måste ju passa på då :P

Enligt Emily då va det här en bra grej att blogga om, men jag vill inte ens tänka på det hahah! Vi va på en pub igår & då kommer en gammal gubbe & snackar med mej! Fråga en massa frågor & jag svara kort för att jag ville bli av me han! Från ingenstans så frågor han om han får kyssa mej & jag ba hell nah! Så står han där & stirrar hur obekvämt som helst! & efter nåra minuter släpper han en bomb! & Emily ba...prutta du? Han ba yeaa...i min ålder så går det inte & stoppa! IUUUUU ville bara döö! Blev till slut av me gubben när jag berätta att min pojkvän va på väg att hämta upp mej hahah! Nu kommer Em bli glad för att jag bloggat om det här hahah!

Idag körde jag till Hoboken med två av mina äldsta boys! De skulle på baseball game med deras pappa! Imorgon på morgonen så ska jag bara fixa frukost sen åker de iväg till PA igen! Ledig i tre dagar igen yeeey! Kommer nog dra till Brooklyn på kvällen! På dagen måste jag fixa present till min treåring som nyss fyllt år :) Fest blir det på Måndag!

Vad tråkig min blogg måste vara! Bara text! Ska bättra på med bilder I promise :P

Sweet dreamz...HuGz F!


Weekend

Hade en kort helg denna gång! Eller kort & kort! Ska vara glad att jag är ledig både Lördag & Söndag, men de senaste har jag vart ledig även fredagen! På Lördagen va jag på B-day party! Jag hade så kul :) Bra musik hela kvällen & för första gången sen jag kom hit så dansa jag i timmar! Skönt & inte ha high heelz :D Klubben Touch är faktiskt en klubb som jag tror att mina girls from swe skulle gilla! Hoppas på det! Ska dra dit de i alla fall hihih! 

Söndagen blev en recovering day för min del! Ganska skönt med tanke på att det regna hela dagen! Jag kollade totalt på tre filmer! I just love BET (Black Entertainment) En sån kanal skulle inte skada att ha i Sverige! Hade BET funnits i swe så hade de inte behövt visa alla black movies på nätterna typ en gång i veckan, när alla vill SOVA! Vissa vet precis vad jag snackar om, andra inte! Vill ni veta så är det bara att fråga ;) 





Birthday girl Sofia!



Film nr 1; Waiting to exhale



Film nr 2; The Color Purple



Film nr 3! Diary of a Mad Black Women

De här filmerna gick från 2pm-10:30pm  SOOOO NICEEEE!!!

Mad love from me 2 u!
 


Canada....NOT!

Snacka med tjejerna nyss & de är på väg dit nu! Jag vill oxå! Vi har inte träffats på två helger & det känns konstigt :S Har annars spenderat varje helg med de sen jag kom hit! Hoppas ni har det bäst tjejer! Planerna för denna helg blir chilla hemma hos mej ikväll med vin & gott...mysigt när det regnar ute :) & imorn blir det Sofias B-day party, med först middag i Hoboken & sen vidare ut till NYC för dance! Imorgon händer det nått kul på Brooklyn Museum som jag vill oxå gå på, men kan inte! Rutha ha det så kul där & förhoppningsvis så går vi nästa månad ;) Varför ska allt kul hända på en gång? Önskar att jag kunde dela mej på tre den här helgen, eller fyra, vill även vara i CT :P Igår fick jag förresten meddelande från min promoter om att Fabolous skulle komma till Mansion! Typiskt att man inte va i stan då, men det gör ju inget...fick ju se han på Urban Cruise några år sen hihi! Trevlig helg på alla därhemma! HuGz n´ KiZzez!


RSS 2.0