United STATES of America

Som ni kanske redan vet så är USA indelade I stater. Varje stat har sina egna lagar & så! Så jag tänkte att det skulle vara kul & skriva upp alla stater man besökt & ladda upp en bild på registreringsskyltar de har där för alla stater har olika ;)


De staterna jag har besökt hittills är;

Connecticut, CT (Jenny kan du ta en bild på nån registreringsskylt åt mej :P)

New York, NY (Ska försöka komma på att ta en bild på en nästa gång jag åker in dit)

New Jersey, NJ (Kommer snart)

Pennsylvania, PA (Kommer snart)

District Of Columbia, DC (Hoppas på att åka dit igen så jag får min bild :P) (Ingen delstat än, men kan bli)


Då var det bara 46 stater kvar då ;)

HuGz F!


Dilemma!

I början av September är det planerat att min hostfamily ska till Canada för att hälsa på släkt. Jag får då välja om jag vill följa med eller ta ledigt! Med ledigt så behöver jag inte ta semester, utan bara vara ledig i 5 dagar. Vad ska jag göra? Skulle vara skönt & vara ledig, men annars får man ju en resa till Canada! & då får jag se Niagara Falls ändå, för att tjejerna åker ju nu i helgen & jag kan inte följa med för att jag ska på en B-day party på Lördag! Vad tycker ni jag ska göra? Funderar på en resa till Hawaii kanske :P Ni som känner mej vet vad jag menar hihih! XOXO


Forget about it!

Inlägget innan syns visst inte! Kanske va lika bra så! Lite för privat för att lägga ut här kanske :P


I´m sorry Aman!

Min bror lura mej om en sak då kom jag på en pay back & så här ser den ut ;) Kunde inte printsceena själv så jag bad han att han skulle göra det & skicka till mej för att jag ville ha den som minne ;)



Awwh så gulligt ;) & döda mej inte för detta Aman :P


Top 10

Eller nah det blir Top 12 istället eftersom det är mitt favorit nummer ;) 

1. Soulja Boy - Turn My Swag On

2. Jadakiss - Who´s Real

3. Sean Paul - So Fine

4. Lil Wayne ft. Young Money - Every girl

5. Jamie Foxx ft. T-Pain - Blame It On The Alcohol

6. Fabolous - Throw It In The Bag

7. Black Eyed Peas - Boom Boom

8. Drake - Best I Ever Had

9. Jeremiah - Birthday Sex

10. Twista ft. Erika Shevon - Wetter

11. Mario ft. Gucci Man - Break Up

12. Keri Hilson ft Kanye West n´ Ne-Yo - Knock You Down


Hypnotized!

Yea that´s what´s up! Haft en chill weekend & det va nice! Vill inte att den ska ta slut, but life goes on!

Imorgon börjar vecka nr 11. Emily kommer & hämtar upp mej vid 9am skönt att slippa köra ;)

Har fastnat på en ny serie nu ;) Girlfriends heter den!



Nu ska jag fortsätta att kolla på den!

Bilder från helgen finns, men uppe i mitt rum är kameran & jag orkar inte hämta den :P Kanske lägger upp senare eller nått :P

Have a nice day! KiZzeZ!!

Skön dag!

Vakna halv nio imorse & va pigg :S Jag som ville sova ut, men det gick inte! Ringe min syster & snacka med henne ett tag! Hon berätta att alla mina systrar skulle komma till henne då :S Jag vill oxå vara däääär :( Men det är ju bara 10 månader kvar tills jag får träffa de igen ;) Prata med Ermiyas shikor! Han kan prata nu ;) Gud vad jag saknar han & Emella! Mina söta små bebisar!! Efter mitt samtal med hennes så gick hag & Johanna på frukost! Åt bagel med cream cheese muuums and hot chocolate! Efter det gick vi på manicure & pedicure såååå skööönt! Satt på en massagestol & fick allt fixat me likey! Nu ska jag väl hoppa in i duschen snart för att sedan dra mej in till NY! Får se vart kvällen tar mej ;) XOXO 

Löneförhöjning ;)

Yeeey! Äntligen säger jag bara! Nu får jag runt 20 dollar mer i veckan, kanske ska sätta igång & spara på allvar nu! Jag vill ju åka till California i September! Slutatde jobba runt 15 idag & sen dess har jag mestadels snackat i telefon & planerat min lediga helg! Är ledig tre dagar igen denna vecka! Bättre kan det inte bli ;) Btw...jag behöver råd! Kan någon bara logga in på msn eller nått! Måste snacka!!! Ha en trevlig helg! Mad Luv!

Back in Hoboken!

Efter att ha lämnat Hoboken i Måndags morgon kl 09:30 så va jag här igen igår kväll kl 20:00, men åkte hit med familjen! Idag har jag haft playdate med Sofia & hennes kid & Johanna & hennes kids ;) Lite annorlunda att jobba här, det blir mest playdates i parken än att åka till beachen eller poolen för att chilla! Men kul med variation! Imorgon så åker familjen tillbaka till Poconos, vilket betyder att jag är ledig i tre dagar igen :) Har precis kommit hem efter movie under the stars night där det visa The Dark Knight! Det va så mysigt! Jag älskar de här bion ute på parken & manhattan som utsikt! Behöver nog en systemkamera för att få in en bra bild som jag kan visa upp här! Men får nog chilla lite med kameran, har just köpt min första :P hahah! Ok ska upp om 7h! Hade det här vart i swe hade jag nogt vart uppe i ett par timmar till, men här är jag van att sova 8h! Har ju 4st små pojkar att ta hand om! Behöver min sömn då :P Good Morning Sweden and Good Night US!  

300 days left!

Då var det bara 300 dagar kvar! Jag gillar livet här! Många har frågat mej om jag saknar hem & så! Klart jag saknar min familj & vänner, men jag känner inte att jag vill hem än! & det senaste inlägget, det gäller ingen här & en sån grej får mej verkligen inte att sakna tillbaka! Ingen förstår säkert vad jag snackar om :P

Helgen har varit underbar som vanligt! Torsdag gick jag ut med Emily, en lärare på en av mina kids skola, som extra jobbar som nanny under sommaren! Vi hade riktigt kul! Gick ut i Jersey City så det va nära & bra ;) Har ännu inte vart ute i Hoboken än :S Det får det bli en ändring på! Fredag ledig hela dan! Vakna tidigt & va ganska trött! Sen mitt på dan va det meningen att jag skulle ta en power nap, men det blev en Aman nap istället! Med det menar jag att jag sov i tre timmar & det gjorde mej seeg hela kvällen! Lika bra det för att det regna, åska & blixtra den kvällen & jag va helt själv i detta stora brown stone :S, som man kallar de här husen här! Ni vet där Carrie i Sex and the City hur hennes hus ser ut utanför! I en sån bor jag, men vi har alla fem våningar för oss själva! Vissa är ju indelade i lägenheter! Lördag träffa jag tjejerna igen ;) Jenny, Sofie & Sabina! Vi gick på en pub runda i Soho! & Det bästa är att jag för första gången i mitt liv åkte Limousine! Det kändes som om jag va med i The Hills hihi! Kul va det ;) Sen när jag & Sofie kom till Hoboken & vi står vid soluppgången & tar en massa bilder & väntar på hennes tåg så bestämmer vi oss för att jag ska med & att vi ska till stranden! & där på stranden spenderades Söndagen med Sofie, Bea & Lilly! Hur nice som helst! Vill tillbaka dit! Kanske på Söndag igen ;)
 
Nej nu är klockan 10pm & fixa mej till sängen & prata i tel tills jag blir trött ;) Somnar nog om två timmar eller nått :P Lite bilder ska ni få oxå kom jag på! Hugz n´ KiZzez!

I Limon ;)



  Limo driver



The Girls



Kolla in de snygga sandslottet ;)



Later!!!

Sad

Om du bara visste hur ledsen du gör mig! You are breaking my heart!

Off duty!

Är ledig i tre dagar UNDERBART! Nu är det power nap som gäller! PuZzeliPuZz!

Extra jobb!

Har vart här i Poconos i snart tre veckor & man träffat på samma människor varje dag här. Speciellt om man har barn i samma åldrar! I slutet av förra veckan så fick jag reda på att en av kvinnorna som jag hälsat på är svensk! Idag så satt vi vid poolen & snacka & kom fram till att vi bor ganska nära varandra i Jersey! Hon frågade om jag va intresserad av extra jobb till hösten & det är jag absolut :) Vi bytte nummer & nu kommer  jag få jobba med en flicka (äntligen) & två pojkar typ nån helg här & där ;) Vill ju inte jobba varje helg medans jag är här...jag älskar mina lediga helger ;) PeAcE n´ LoVe!!  

Cookout at the beach!

Solen sken, barnen lekte & mammorna & nannys snacka en massa gossip & drack öl & vin :P Det händer varje Tisdag här and I´m lovin it! 

Har visst inte skrivit om helgen! Inga bilder tyvärr! Men jag fick se JD precis som jag ville :P Fick råd av några kompisar att dra för att det är väl inte varje dag jag får chansen att se JD spela & by the way han är crazy shooorty!!! Det ryktades även att Tyson Beckford va där, men såg inte han! Hade nog dött om jag såg han :P Va ute med Rutha & Alex! Sov hos ruth som vanligt & dagen efter så va det shoppong som gällde! Ska nog aldrig mer shoppa i Brooklyn på nevins street för nästan ingen affär hade fitting rooms :S Me no likey!!

På Lördagen träffa jag Jenny & vi förfesta hos mej! Efter det åkte vi in till Soho för att träffa Sofie, Stina & Bea! På något sätt hamnade vi i en taxi på väg mot Mansion, då det blev Mansion*2 för min del :P Efter det så hamna vi i Soho igen :P Träffa på några killar som bjöd på pizza & följde oss till Pathen hihi! Kul va det ;)

Söndagen skulle spenderas på stranden i Summit, men för min del så blev det chill hemma & snacka med nära & kära istället :)


Saknar många hemifrån, kan någon bara komma & överraska mej :P HuGz n´ KiZzez!!!

 


So happy!!!

Jag älskar choklad & min hostmom köper alltid choklad när hon handlar! Idag så kom hon hem med Marabou & Kexchoklad! Hon åkte förbi IKEA för att köpa det! So sweet! Nu ska jag äta det & kolla på en massa serier!  PuZz & KrAm!  


JD at Mansion tonight!

Fick ett mess från min promoter nyss om att JD kommer att uppträda på Mansion! Jag vill diiiiiit! Kommer in gratis & allt!Tyckte tidigare att det ska vara skönt att för en gångs skull gå ut här i Hoboken för att vi ska ut i NY imorn, men nu känner jag inte detsamma :S What to do?!?!?


Tänker på dej!

Har precis fått reda på vad som hänt! Har ringt dej som en galning, men förstår att klockan är tre på natten hos er just nu! Hoppas allt är bra med dej! Just sådana här tillfällen får en att vilja åka hem :S

My new celly ;)

Igår när jag kom hem från NJ så fick jag en ny mobil! Är väldigt glad för den för att hörde knappt med min gamla mobil när jag va tex på stan & det ringde & kunde inte heller skicka sms! Nu är det bättre ljud & sms går att skicka till mej nu tjejer :)


More Pics













DC baby!

Har en vän på msn som vill att bilderna ska upp, så det blir ingen text denna gång :P Alla ba yeaaahh...haha!





















Mer bilder kommer senare ikväll! HuGz!!


From PA to NJ

Wish me luck ;)

Poolen

Kycklingen är i ugnen & risen på G! Om en timme slutar jag & då tänkte jag dra till poolen en sväng, simma några längder! Får se hur många man orkar haha! Sen ikväll blir det bara packa & packa  för imorn blir det DC ;) Nu kurrar magen....ska väl ta en chokladbit eller två :P C yaaa! HuGz!! 

Bears

Tänkte gå på en promenad idag efter jobbet! A varna mej för björnarna! Hon ba spring inte! Gör en massa ljud så de ser dej, sen går du sakta därifrån! Jag ba hell nah att jag ska ut nu haha! Så jag tog bilen till Wal-Mart & handla present till min femåring som blir 6år på Torsdag!





Ännu mer bitar man ska tjata på att de ska städa efter sej hahah!

HuGz n´ KiZzez!


RSS 2.0