Promoter, Fotboll, Upper West Side, Barbecue, Upper East Side, Guns, Statue of Liberty & Central Park

Friday night så åkte jag & Sofie till Time Square för att möta upp Emma, Jenny & Sabina. Vi satte oss i en Taxi för att åka iväg till en klubb som heter Webster Hall. Det är en klubb som har 18-årsgräns, det är inte många klubbar här som har det eftersom det oftast är 21-årsgräns. Det är nice med såna klubbar så även Emma kunde följa med & dansa ;) När vi väl kom fram så va det världens kö! Vi hade tur för en kille sa att följa med till en annan ingång & då gick vi bara genom kön & rakt in till klubben. Vi fick ett VIP bord med free drinks & en vakt bakom bordet. Killen som tog in oss är en Promoter, vilket innebär att få oss att ha så kul som möjligt därinne. Han sa att om någon kille stör oss så slänger han ut de. Sabinas drink försvann & vakten såg vem det var, så de slängde ut han. Fick hans kort så vi lär ju höra av oss till honom om vi vill göra om kvällen igen ;) Efter det blev det mat & sen hem för att sova. Vi kom hem runt 06 tiden på morgonen. Tack för en skön kväll tjejer ;)
 

På Lördagen gick vi upp vid halv 12 för att fixa oss & sen dra oss vidare till NY igen. Vi skulle gå på Sverige-Danmark. Tråkigt att Sverige förlora :S På matchen träffa vi på ett gäng svenska killar. De bjöd med oss på barbecue på deras 5000 dollar lägenhet på Upper West Side. Softa där en stund & sen drog vi vidare in till stan där det blev shopping & sen vidare hem för att fixa sej för kvällen. När vi väl kom fram till stan, så ringde killarna vi träffat tidigare på dan & de sa att vi skulle komma till Upper East Side. Så vi satte oss i en taxi & träffa på dem. Vi gick från bar till bar till klubb! Free drinks den kvällen också! Efter det ville killarna att vi skulle med till Queens för mat, men vi gav upp där. Ja just det...innan vi satte oss i en taxi till tåget igen så stötte vi på ett gäng killar som bråka & jag hörde ordet GUN & försvann därifrån lika fort! Såg ingen pistol i alla fall. Den natten kom vi hem en halvtimme tidigare wiiee!


På Söndagen sooov vi verkligen ut! Sen åkte vi till Central Park för att bara sitta där i gräset & softa!  Showit....nu vet jag hur man kommer dit hahahah!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0