Brooklyn

Idag har jag vart & lämnat kidsen i skolan. Snart ska vi iväg & storhandla! Har precis packat klart för helgen ;) Jag slutar om två timmar, då ska jag iväg till Manhattan & möta upp Show för lite shopping. Sen drar vi vidare till brooklyn där jag ska spendrera helgen =) Trevlig helg på er....saknar er alla i Sverige! PuZzz & KrAm!!!


Thank god for one way street!!!

Hade en nice kväll igår med tjejerna. Det gick bra för mej att åka in till NYC med pathen & sen byta till subway ;) Jag som är vilsen i sthlm hahaha! Det tog ungeför en halvtimme för mej att komma dit. på vägen hem va knaaaas. Först åkte jag subway & det vara bara en station. Efter det så tar jag path till Hoboken som egentligen är en station efter, men eftersom klockan va efter 11pm så fick jag ta tåget till jersey city & byta till Hoboken. det tog en & en halvtimme :S När jag väl kommer fram till Hoboken så åker en bil förbi precis när jag kommer upp & det satt nåra killar i bilen. Jag gick vidare....efter en block ungefär så kommer bilen tillbax & de börjar säga en massa grejer. Jag ökar takten & byter till andra sidan vägen. Nu va jag på tredje blocken...samma bil kommer & de stannar till & ropar dit mej. Mitt hjärta dunkar hårt som fan...en bil kommer bakom de som tur är så de körde vidare! Jag springer i mina high heelz hela vägen hem som va 2 blocks till. Tur att det är enkelriktad nästan överallt här, om det inte hade vart det vill jag inte ens veta vad som hade hänt. Ok....om någon av mina syskon läser detta...don´t tell mom! Ni vet hur orolig hon blir då! Har jobbat 8 timmar idag & har haft break i två timmar nu. Om en halvtimme börjar jag igen för mina hostparents ska ut ikväll! ¨Då jobbar jag bara till 12 imorn...yeeey! Nu blir det middag för min del! HugZzz!


Dinner Party

Slutade en halvtimme sen....har duschat & nu sitter jag här & vet inte vad jag ska ha på mej :S Om en timme ska jag vara i NYC & möta upp Showit. Better get goin...c yaaa!


The City

När kommer de nya "the city" avsnitten? Nu när man är här så vill man ju se den ännu mer än vanligt. Anywayz...jag får väl kolla på the hills nu, för jag har missat det tre senaste avsnitten. Temesgen....har du sett de nya avsnitten än :P HAhAHA....alltid en grej jag brukade fråga när jag va hemma i v-så ;) Imorgon jobbar jag en kort dag....sen blir det NYC med Showit...yeeey! HuGz n´ KiZzez!


One week in the states ;)

För exakt en vecka sedan satte jag foten i USA för första gången. Allt har gått så himla fort. Det känns som om jag inte hinner med. Idag kom vi tillbaka till Hoboken. Idag har vi spenderat hela eftermiddagen på parken. Spelat basket & baseball med pojkarna. Efter middagen så gick jag på en promenad längs Hudson River. Kan inte förstå hur nära det e till Manhattan. Jag önskar jag hade en kamera så ni kunde få se lite bilder, men det kommer snart förhoppningsvis. Sitter just nu på msn & planerar helgen. Det kanske blir Filip & Fredrik på Söndag ;) Vill ni se mig i publiken så sätt på Kanal fem på Söndag kväll klockan 21 tror jag eller 20 :P Nu ska jag sova. Nighty Nighty USA....God morgon Sverige ;)

HAPPY INDEPENDENCE DAY

Idag ar det Eritreas Nationaldag


Naomi Beach

Hela formiddan har vi spenderat pa stranden. Hur underbart som helst. Jag skulle egentligen paddla kanot, men det va bara sa skont & bara slappa. Det far bli nasta gang istallet ;) Ska ju spendera mycket av sommaren har...wiiee! Nu pa eftermiddan ska vi fira hostpappan som fyller ar pa Tisdag! Det blir barbecue ikvall oxa, men nu e det folk som kommer hit. Over and out...HuGz F

TIME SQUARE


Germanys next top model....vad tycker ni?


USA

JFK
Vi landa i New York ungefar 22:00 svensk tid i Mandags. Resan va hur lang som helst & masten va inte alls god. Efter alla security passes & hamtat ut bagagen sa fick vi vanta lange pa att nagra andra au pairer som skulle med samma buss. Jag va trott, hungrig & kanslig. Tankte pa alla hemma i Sverige & ville bara hem, men det gick over sa fort vi satte oss i minibussen pa vag till hotellet.

Stamford, NJ
Nar vi val kom fram till hotellet sa traffa jag pa min roomie Maria fran Colombia. Vi hoppa in i duschen, bytte om till mjukisar & ner till restaurangen. Efter maten sa gick vi ivag for en runda pa omradet. Efter det sa blev det sangen for min del efter att jag hade vart vaken i 43h :S Orienteringsdagarna va langa & man va helt slut pa kvallarna. Maste bara beratta om en tysk tjej som va roomie med Sofie & Camilla. Jag softa i deras rum en kvall & da sager tysken....u look like germanys next top model & jag ba...ohh really. Anywayz...sista dagen pa orienteringen sa kommer hon & tre andra tyskar fram till mej med en laptop & visar mej en bild pa henne. Jag tycker inte jag liknar henne, men lagger upp en bild pa henne sa far ni sjalva avgora ;)

NYC
Pa onsdagen va vi pa en New York tour & jag sager bara. I'm in love!!!  Alskar staden....nasta helg e det NYC som galler igen :) En kille pa time square fria till mej...haha han ba...I've got good credits...rolig kille!

Hoboken, NJ
Pa torsdagen sa va det dags & aka till familjen. Jag gillar familjen starkt redan nu. Jag ska ta hand om 4st pojkar ;) Kommer ni ihag nar jag sa att jag skulle bo i ett hus me tre vaningar...yea right....det e fem vaningar med HISS! Sjukt stort....gick vilse forsta dagen hahah. Pa Fredag morgon sa va jag pa au pair mote. Traffa pa min kontaktperson har & en massa au pairer i narheten. Traffa pa en svensk tjej som bor nagra blocks fran mej...hur kul som helst =) Efter motet sa akte jag tillbax till huset for resa bort over helgen. Nar jag satte barn nr 3 i barnstolen sa sa han....I like u Feben & jag ba awwh I like u too....han ba....I love u Feben & jag ba love u more. So cute....hur skont som helst att hora det forsta dagen pa jobbet ;)

Poconos, Pennsylvania
Fredag kvall innebar PIZZA.....& vin till oss vuxna ;)
Lordag morgon sa vakna vi tidigt for att dra ivag till the outlet malls. Hittade en fin maxiklanning, men vantar tills jag hittar en i min prisgrupp ;) Med vi menar jag min hostmom & hostmoster som e har & halsar pa. Hon bor i DC & henne ska jag verkligen aka & halsa pa snart for att ata INJERA! Valdigt snall tjej e hon. Senare mot kvallen blev det barbecue & nu sitter jag har :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0