Gaaahhhh!

Blir sa arg pa mej sjalv! Gjorde just min exam nr 3 & va sa osaker pa en fraga! Det roliga ar att den fick jag ratt pa & den typ lattaste fragan sa fick jag fel pa! Jag visste svaret, men det blev slarvfel! Kollade aldrig igenom fragorna innan jag lamna in de! Kunde ha fatt 100, men det blev 95% istallet! Det gar bara nerat :( Nu vaknar min bebis! C yaaa!

This is it!

NU SLUTAR JAG BLOGGA!

Nah driver bara :P Jag vet att vissa skulle aldrig klara sej utan denna blogga hahaha! Nerrå men man kan nästan tro att jag har slutat! Över en vecka sen jag skrev sist!

Inget intressant har väl hänt i mitt liv! Jobbar som vanligt & börjat plugga D&D för att förra veckan va det uppehåll en vecka pga av andra arbeten som skulle göras, men gick väl inte så jättebra med de :P Ska göra tenta nr 3 innan helgen är bestämt! Får se hur det går med pluggandet för imorgon kväll jobbar jag på mitt extra jobb ;)

I helgen åkte jag till Silver Bay med Sofie, Mona, Stephanie & Salla! Oseriös kurs, men roligt va det med halloween disco på Lördagskvällen hehe! Ångra att man inte klädde ut sej för man blev sugen på det! Försmak på kommande helg ;) Vad händer till Halloween? Om jag fick välja så skulle jag helst gå till Manison där det ska hostas av Mariah Carey & Nick Cannon! Men det blir Trump Tower med tjejerna! Har ju inte sett vissa på år känns det som!

Idag skulle jag kolla på THIS IS IT, men den gick bara 12.01am Sjukt att den går så sent eller det är väl bra, men den borde gå flera ggr på en dag! Ska kolla på den senare i veckan i alla fall då den går mer normala tider!


Shit vad sent det blev! Tänkte lägga upp bilder, men det kommer nog imorn! HuGz n´ KiZzez!



Fall In Love Week!

Det har verkligen vart en sån vecka! Förra helgen så fira vi Stinas födelsedag, 2 veckor sent! Vi åt först på en skandinavisk restaurang så det blev vegetariska köttbullar för min del & potatismos & lingonsylt! Efter det gick vi vidare till time square för en comedy show, som jag velat gå på länge! Efter det så blev det mycket skratt! Efter den kvällen har nog fått magmuskler hihi! Veckan har gått super snabbt! Jobbat som vanligt & pluggat! Gjorde min tenta nr 2 & fick 96%, fortfarande A ;) Skulle ha gjorde cupcakes förra veckan, men sköts fram till denna vecka! Har ätit cupcakes som aldrig förr haha! Gott gott! Fredag kväll jobba jag & det va nice & vi gjorde en repris med Sofia & hennes kid! Lördag så vara jag hemma på dan ringde till swe, läste en massa & sen på kvällen gick jag ut med Sofia till The Shannon i Hoboken! Vi hade så kul & bartendern va så snäll, vi fick flera drinkar gratis! & inte bara det han gav oss tips om helg jobb! Får se om det blir av ;) Idag när jag vakna så åt jag frukost & sen in till the city med Johanna! Vi har myst på cafe, gick på 5th ave & jag fick med mej vantar & halsduk från H&M såklart! Annat har man väl inte råd med :P Efter det såg blev det middag på time square & kom hem en stund sen! Förresten så börjar jag smått planera min första semester! Säger inget förrän allt är hundra, men gud vad jag längtar ;) Måste bara fråga om jag kan ta semester & sen boka innan det blir allt för dyrt! Funderar på precis före jul eller efter nyår! Hoppas på före jul för jag vill ha SOOOOL nu hihi! Nej nu ska jag hoppa in i duschen & sen kolla på Malcolm X filmen! den är ju tre timmar lång! Hoppas jag blir trött så jag somnar direkt efter för jag råkar ju alltid vända på dygnet under helgen :P Gud vad mycket text! Hade ju tänkt att lägga upp lite bilder, men det orkar jag inte just nu! Fortsättning följer ;) Btw IDAG har jag vart här i 5 MÅNADER! Damn vad tiden går för fort! Gotta go! Luv F!





B-day girl Stina



Madde & Frida @ Comedy Show



Pole dancin, efter några drinkar :P



Halloween Cupcakes


From Cursed Africans to Blessed Americans!

Nästa helg ska jag på en weekend kurs! Ska vara klar med två uppsatser på totalt 10 sidor! En av uppsatserna har jag problem med! Vet inte om jag ska skriva om Martin Luther King eller Malcolm X! Help me! Beslutsångest!





Bilden tagen i DC



Bilden tagen i NY på väg till Central Park!


Flashback!



Memories ;)

Unbelievable!

Jag har sagt att allt händer på vardagar! & Nu när det äntligen händer nått på en Fredag så är det på en Fredag jag jobbar & jag brukar ALDRIG jobba Fredagar! I dont know why, men det är bara inte meningen att jag ska se alla dessa kändisar som finns mej så nära & jag kan inte gå! Förstår ni hur jag känner mej! Ok...Fat Joe ska uppträda på mansion ikväll i alla fall! Kul för er som ska gå :P Nu ska jag inte klaga! Jag & Sofia har druckit vin i köket medans ungarna har kollat på film (precis som på tv :P) & nu ligger de & sover & snart kommer Louise förbi & vi ska ha en riktig tjejkväll! Skit i Fat Joe, vem är han?? haha! Ha en nice helg mina underbara därhemma! Hugz n´´KiZzeZ!


Dancin´ On Me

Bästaste låten just nu ;) Check it out!

http://www.youtube.com/watch?v=TLiFG18tShI

My First A

Gjorde precis min forsta exam & jag fick A, 100% yeeey! Visst har man fatt MVG forut, men inget A hahaha! HAPPY HAPPY! Vantar pa att bebisen ska vakna nu for att jag vill ut!! Det ar sa fint vader sa man vill passa pa innan vintern kommer! Sen pa eftermiddagen sa blir det playdate med Sofia & Ben! Vi ska gora halloween cupcakes yummmy! Hoppas de blir battre an de jag gjorde till Klaudias b-day :P

Har visst glomt & beratta om helgen, men den va SUPER NICE! Fredag gick vi ut till Santos dar Q-TIP spela! Dar ar han tydligen varje Fredag! Bra & veta om man vill ha bra music ;) Lordag blev Hoboken & det ar sa skont att ga ut har! 5 min efter va man hemma lovely! Sondag blev det INJERA, finns inget battre alltsa & shopping nere vid Soho! Men jag shoppa ingenting! Duktig va? Bilder finns pa min laptop & jag anvander min hostmoms just nu! Lagger upp de senare!
PeAcE n LoVe!

Dressmaking & Design

Idag har jag skrivit in mej på ett program som heter Dressmaking & Design! Programmet är på 7 månader, men man har 1år på sej att göra klart den ;) Ganska bra eftersom jag kommer vara borta i en månad plus att så har man ju två veckor semester & då vill man ju inte plugga :P Det här är ingen kurs som jag MÅSTE göra för att få mina credits, utan att jag har tänkt på det ett tag & jag har så mycket fritid just nu, vilket jag aldrig haft tidigare med jobb & skola så då kan jag passa på & plugga något roligt ;) Det är en online kurs & jag betala 715 dollar för kursen så nu är man på noll igen, eller nästan :P Det gör absolut ingenting för imorgon är det ny lön som kommer in & då är det bara börja spara igen hihi & användas till helgen såklart! För hela summan jag betalt så ingår all studiematerial & en symaskin! Kommer ihåg att jag kolla upp liknanade program i swe & de är väldigt dyra & då får man inte varken studiematerial eller symakin med! Så är väldigt glad för att jag hittat detta! Som Inköpare så är det bra att ha en textilutbildning också, inte bara ekonomi! Så det gäller bara & avsluta min utbildning när jag kommer hem! Idag kom det ett paket till mej också! Hur glad som helst när jag såg det! Alltså det va ett paket jag vänta på såklart :P Som jag skrivit tidigare så har jag letat efter gummistövlar som en galning, men jag gav upp tillslut & köpte ett par online! Har kollat in de redan i swe, men tyckte de va för dyra! Men jag spara ungefär 400kr på att köpa de här yeeey! Vill ha regn nu så jag kan använda de hihi!! Imorgon är det fredag & då jobbar jag bara 6h...skönt avslut på veckan! På kvällen åker jag till NY & på Lördag blir det nog fest i Hoboken hopefully! Har ju aldrig vart ute här så det kanske är dags & testa det efter 4 månader :P Jag börjar längta hem nu, kanske för att det börjar bli lite småkallt här! Men sen när jag prata me nåra & får höra att de redan fått använda vinterjackan så stannar jag nog här ett tag till :P Nah, men jag saknar mina vänner & min familj som jag alltid gör! HuGz n´KizZez till er! Love u!!


RSS 2.0