Driving in the US

Yupp det gjorde jag idag för första gången! Efter jag slutat idag så tog jag bilen en sväng i närheten! Fick en karta av min hostmom & utan att titta på den så hitta jag vissa destationer som jag kommer köra till ofta! Men det roliga är att det tog ett tag & hitta tillbax & då va det dags att ta fram kartan :P Jag har saknat & köra & fett nice är det & köra en minivan själv med radion på högt volym! Tänk er automat i 1 år! Kommer nog få övningsköra när jag kommer hem igen :P

Här är en bild på min kära bil ;)


Home alone!

Den här helgen har jag haft huset för mej själv! Hur nice som helst! Men i Fredags börja med att åka till Rutha för vi skulle ut! AT skulle uppträda där & nu fick vi äntligen se eftersom vi missa ju på midsommarfesten :P Ringde min promoter & vi kom in gratis sweet! Efter klubben så gick vi vidare på efterfest med AT:s crew! Vi delas oss i tre taxin & det blev missförstånd & alla som hade amerikanska mobiler råka sitta i samma bil haha! Men hursomhelst så kom vi fram & då börja solen gå upp :P

Här har vi första & sista bilden på kvällen! Utsikten från deras lägenhet! De bodde två stationer från mej!




Efter har sovit i tre timmar så mådde jag inte så bra så jag sov i en timme till! Efter det så gick vi till en park i Brooklyn för att chilla! Lite mer bilder tog jag då ;)

Ruth



Liz



Alex



And the rest



På Lördag kväll så åkte jag hem! Sofie kom förbi & vi åkte till Soho för att träffa Jenny, Lotta & Sabina! Vi gick på en förfest & sen vidare på en pub, men jag & Lotta gick runt på soho & istället för puben! Jag hade inte rikigt nån lust eftersom jag redan festat på fredan & va ganska slut :P & Lotta är minderårig här i US så det blev mer en chill kvällför våran del ;)

Jenny & Sofie! På väg till pub!



Idag va det mening & åka till the city igen, men jag hade ingen ork! Tror jag börjar bli gammal :P Så jag spendera dagen här hemma! Mot kvällen fick jag för mej att åka till Jersey City till Mallen! Så jag skulle träffa Maria där! Blev lite knas där för att de stängde vid sju & Sofie skulle hit & hämta sina grejer innan hon skulle hem! Så softa här me Sofie en stund & sen har jag bara packat & så inför min resa till sommarhuset imorn!
 
Har hittat en till serie på tv! One on One ;)




Softa även i balkongen med mat & laptop



Då va helgen över & det är nog dags & sova för att orka med vecka nr 7! Har en ganska skön vecka! Åker halv åtta härifrån & är framme vid halv elva så det blir en halvdag med jobb & samma på fredag! Lovely ;) Natti natt!  

WTF?!

Jag har gått ner 3 kilo till de senaste två veckorna! I don´t get it!

R.I.P Michael Jackson

http://www.mediabistro.com/agencyspy/original/Michael_jackson_bad_cd_cover_1987_cdda.jpg

Corona with strawberry lollipop ;)

Alla som känner mej vet att jag hatar öl hahah! Men efter idag så känner jag att det behövdes en, plus att vår husgäst som har vart här i två veckor åker hem imorn :( Ganska tråkigt faktiskt! En tjej i min ålder som har hjälpt till ganska mycket med barnen oxå :) Jobbar fortfarande & tar en hemmagjord cider :P I love my job ;)

Sleep in....

yea right! Hade två timmar sovmorgon idag, men vakna ändå då jag är van & vakna :S Nu är det bara & göra sej redo för 12-timmars pass! Om ungefär 45 minuter kommer killarna playdates! Sen ikväll tänkte jag göra lasagne! Det va så längesen jag åt det! Har försökt beställa det på restaurang, men det va slut :( & förresten Iman...JA jag kan laga mat! Om du bara visste :P Frukost nu! xoxo

Playdates

Idag har dagen varit ganska lugn! Vid tiotiden imorse ringde en av killarnas kompis mamma & fråga om hon kunde ta de till parken & jag ba självklart! Två mindre pojkar...hur skönt som helst! Sen ringde Sofia, en nanny i min ålder som oxå va au pair några år sen & fastnat här med plugg osv...anywayz...hon ringde & fråga om vi kunde ha en playdate! Så vi gick till parken här & killarna lekte & vi satt & snacka! Det va soligt & skönt =) Men vad har hänt nu....det REGNAR igen! Alltså orka med detta sverige wannabe väder! Kan det bara vända snart? Helst till helgen..hihih! Ok...då va det lugna dan över & imorn lär det inte va så lugnt! Imorgon kommer killarna hit på playdate istället! Jag kommer ha 6st pojkar som springer runt & leker i källaren, där lekrummet är! Det roliga är att när Sofia fick se lekrummet så sa hon....it looks like a daycare center! & imorn kommer det absolut vara det :P Ska ringa hit henne oxå, men då blir det en pojke till, men två vuxna ;)  


Swine Flu

En av pojkarna har vart dålig i några dagar! Fick för oss att det var svininfluensan, men thank god det var det inte! Så ni som hängt med mig under de senaste dagarna eller vart här, oroa er inte ;) 

Imorgon är det redan Onsdag, har nog inte förstått att det får så fort! Men det är bra det, för på Fredag blir det nog WH med Rutha (ska nog få se AT uppträda haha eller inte :P man vet ju aldrig) & Lördag blir det utgång med Sofie & Jenny! 

Här bjuder jag på en till bild från Midsommar

 


Midsummer in NYC

Åkte in med Sofie till Battery Park för att träffa på tjejerna! Vi kom fram ungefär en halvtimme innan midsommarfirandet var slut :P



Jenny, Sabina & Mimmi utanför parken



Förfest i Soho



Sen kom Rutha oxå =)



Efter förfesten gick vi vidare till Union Square Ballroom där jag trodde vi skulle hinna med Adam Tenstas uppträdande, men det gjorde vi inte :S Vi snacka lite med han & han ska tydligen vara här i en vecka, så vi får se om vi går på hans nästa uppträdande på Webster Hall ;)

Lördag va en riktig slappardag som ni kanske märkt på förra inlägget! Kom hem vid 03am & somna som en bebis ;)

Söndag har spenderats på Soho med Jenny, Sofie & Frida! Tack för en nice shoppardag ;)

Snart är klockan 11pm dags & sova kanske :P Godnatt på er! Big Love! 

Blame it on the alcohol!

Idag har jag bara legat i sängen hela dan! Vakna vid 12, käka lunch, la mej i sängen, msn, skypea, duscha, äta middag, kollat på serier & snackat i telefon! Nu är det dags & röra sej till Maria för att softa vidare där haha! Gårdagens bilder kommer imorn! Hugz F!

HAPPY BIRTHDAY TEMESGEN



Hoppas du haft en nice dag! Önskar jag kunde vara där & göra din chokladtårta som du älskar, men du får den nästa år ;) Ser att klockan precis slog 00:00 men här är hon bara 18 hehe!  Nu är du myndig här, så kom hit ;) Miss u! PuZz & KrAm

Mardröm

Vakna en timme sen av en mardröm! Börjar jobba om 1h &40 min villintevillintevillinte!

Movie under the stars

Det är mycket aktiviteter som händer här i Hoboken under sommaren! En av mina favoriter är Movies under the stars som går varje onsdagskväll! Premiär va förra veckan, men gick inte för att det regna :P Ikväll gick jag med Liris & Maria! Vi såg filen Doubt! Det roliga är att både Maria & Liris satt & skaka hela filmen för att de frös & jag tyckte det va fett skönt! Tjejerna är från Brasilien & Colombia! För mej va det en vanlig sommar kväll i Sverige & för de va det vinter hahaha! Jag sa till de lycka till när vintern kommer & ingen av de har vart med om snö! Kul det ska bli & se hur de klarar sej :P

Dålig bild, men bättre än inget :P



Maria



Liris



Nu är det dags & sova! xoxo


Sitcoms

Idag har jag hunnit kolla på tv medans jag jobba ;) Me likey hehe! Måste bara säga om daysan & glamour, gud vad många nya som kommit & långt fram de ligger jämfört med Sverige! Det visste man redan, men hänger inte med alls haha!

Jag har även kollat in två nya sitcoms! Half & Half och The Bernie Mac Show!



The Bernie Mac Show cast photo

Tips till er därhemma ;) HuGz F!

4 u Amanuel

Eftersom du klaga på att jag inte har bilder, så tog jag med kameran när jag gick på min promenad tidigare! & det är inte så att jag inte vill ta kort på mej, utan det är så att jag glömmer att jag har en kamera :P Just so u know ;)

Ser ni hur nära jag har till NYC ;)


Här fanns twin towers 8 år sedan & tänk er 2,5 gånger högre upp än de byggnaderna på bilden



PeAcE n´ LoVe

-1 Kilo

Skypade me mor häromdan & då såg hon mej på webcam! Gissa vad hon säger, att jag gått upp i vikt såklart :P Det roliga är att min hostmom sa nyss att din mamma kommer döda mej för att du kommer rasa i vikt för att du inte äter kött! & jag sa till henne oroa dej inte för att min mamma såg mej på cam häromdan & hon sa att jag gått uppi vikt! Hon ba...haha typiskt mammor! De säger alltid sånt man inte vill veta! Men det jag vill komma fram till är att jag gick & vägde mej nyss & då har jag faktiskt fått ner 1 kilo! Hälsa mamma det ;)  

11 Months 2 Go

Har vart här i en månad nu! Det har gått sjukt fort! Har haft det hur bra som helst! Saknar inte hem än :P Vill bara flytta hit alla mina nära & kära så hade allt vart perfekt ;)

I Lördags va det en chill kväll hemma, hur nice som helst! Skypea med min Mor & bror! Snacka i telefon i flera timmar & bara vila ut! Gick & la mej vid ett tiden & fick äntligen sova ut för första gången sedan jag kom hit! Sov i 9h wiie!


Söndag skulle spenderas på Central Park, men tydligen så va det nån Puerto Rico Karneval! Så vi ändrade vår planer & drog oss iväg till Soho! Där shoppades det för fullt! Måste bara säga att jag älskar Forever 21 & H&M finns alltid i mitt hjärta ;) Jag köpte en klänning, ett par skor, en baddräkt, en bikini & leggings! Sen va det bara & gå från Soho till 34th & Broadway för att ta sej hem :P & det är runt 30 blocks hihi! Kunde egentligen ha tagit tåget därifrån så hade vart hemma på 5 min, men ville göra tjejerna sällskap ;)

Idag har jag jobbat 8-17 som vanligt! Efter jobbet så skulle jag till Jersey City hem till Maria! Tänkte ta en promenad & det ska ungefär ta 40 min! Men det börja ösa ner regn, så jag skippa det! Blev istället att jag fyllde på mitt konto på skype! Ringde Mamma, Landing & Iman! Skönt & höra deras röster ;)

Som vanligt så är jag dålig på att använda kameran :P Onödigt inköp kanske hehe

God morgon Sverige! God natt US!


Change of plans

Igår efter maten så åkte jag aldrig in till NY för att träffa Jenny, utan åkte till Newport Mall i Jersey City istället! Ska träffa Jenny & tjejerna imorn istället ;) Träffa på min roomie från hotellet, Maria från Colombia & en annan au pair från Colombia som heter Angelica! Det blev shopping där istället! Efter det så åkte jag hem för att lämna mina påsar & fixa mej för att åka in till NY! När jag kom fram så kom Rutha, Alexsandra & Bobby & hämta upp mej. Vi åkte till ett ställe som jag inte vet namnet på & ingen kamera hade jag heller :S Men kul hade vi i alla fall & vi fick åter igen komma in gratis..hehe! Älskar detta landet alltså hihih! Sov i Brooklyn hos Rutha & kom hem en stund sen! Mycket säkrare än att åka hem själv på natten! Ikväll vet jag inte vad som händer, men vill att det ska vara en chill kväll för att jag är helt slut!

TEMESGEN har du laddat ner Skype? Vill ju prata med alla hemma! Vet ju att ni saknar mej :P Hoppas ni har en trevlig Lördagskväll! HuGz F!


PiZzA

Nu ska jag ner & äta pizza yummy! Det har jag gjort varje fredag sen jag kom hit....förutom den helgen jag va i Brooklyn :P Jag är fixad & klar för kvällen! Ska till NYC & träffa Jenny! Sen får vi se vad som händer ikväll! Först blir det shopping i alla fall ;) Det har regnat hela veckan, men nu börjar solen titta fram lite smått...so happy! Hoppas det håller bara hihi! Grattis till alla som tar studenten i v-ås med alla menar jag Aman & Bana hehe! Ha en trevlig helg på er! PuZz & KrAm!!! 

Best Friends

Igår kväll så ringde Katia mej! För er som inte vet så är hon min äldsta vän! Har känt henne sen jag flytta till Sverige & det är ungefär 22år sedan! Det var så skönt & prata med henne! Hon bor i Chile just nu & vi har inte haft så mycket telefonkontakt pga tidsskillnaden & våra liv! Men en sak är säker, vi vet alltid vart vi har varandra! Spelar ingen roll hur länge vi inte pratat eller setts utan att vi har alltid kul ;) En som verkligen "get me" är Katia! Kanske för att vi är ganska lika, men ni vet ju hur självkär jag är & Katia me för den delen :P Det bästa är att vi är på samma tidszon som Chile & det betyder mer snack & på något sätt så känns det att vi är närmare varandra. Lägger upp en bild på oss sist vi hängde, det va när hon kom & hälsa på mej i Kalmar! Nice helg va det & senaste jag såg henne :S Miss u girl!  Varje människa i världen förtjänar minst en sån vän som Katia! PuZz & KrAm!


I Love Tyler Perry

Han är en skön dramatiker, manusförfattare & skådespelare! Jag har sett de flesta av hans filmer, som Diary of a Mad Black Woman, Why Did I Get Married?, Meet The Browns, Madea´s Family reunion & Madea Goes To Jail. Det finns fyra till som jag inte sett än, men kommer nog göra det så fort jag kommer hem till Sweden med min filmvän ;) Du vet vem du är :P Varje vardag 7-8pm så visar de en serie här som Tyler Perry´s House Of Payne! rekommendationer till er hemma som tröttnat på allt som visas i Sverige! Han har även skrivit en bok som jag måste läsa! På Fredag ska jag in i alla bookstores till jag hittar den boken ;)


Ex nanny!

Idag kom barnens ex nanny & hälsa på! Jag såg falskhet rakt igenom henne! Hon va på ungarna & ba I LOVE U I LOVE U I LOVE U & de märkte knappt henne! Ganska skönt för mej att de inte sakna henne för mycket hihi! Men tillslut så sa hon! jag kommer imorgon med presenter till er & då fick hon uppmärksamhet hahah det va kul & se! Min hostmom sa att hon va där för att kolla in mej, om jag e bra för de eller inte ? Undra vilken slutsats hon kom fram till då? Som om hon ändå har något att säga till om :P Nej nu har jag suttit här en timme sen jag sluta! Dags & gå ut på en promenix kanske? Det regnar inte iallafall ;) Ha det bäst! HuGz F!! 

Polis!

Måste bara skriva detta inlägget. Sofie är en av tjejerna som kom hit samtidigt som jag. Hon har vart med om några poliser sen vi kom. När hon va inne på polis nr 2 så sa jag till henne att jag ville vara med när polis nr 3 skulle komma. Det fick jag också haha! Tre veckor här & tre poliser...skön! Checka in hennes blogg på sofiebrissman.blogg.se


Macaroni & Cheese

Jag gjorde min första mac & cheese igår, eller första från scratch. Åt lite till lunch idag & fan va gott hehe! Jag undrar hur mycket jag kommer lägga på mej när jag kommer tillbax till sverige hahah! Synd att jag inte tog kort på den, men när jag går ner igen får jag komma ihåg att ta me mej camen :P Då får ni se hur en mac & cheese a la Feben ser ut ;)

Idag har det vart knas väder, typ regn hela dan! Har jobbat mina nio timmar idag, men ska jobba om ungefär en halvtimme igen! För då får jag gå tidigare på Fredag. Långhelg igen =) Nej nu ska jag ner & kolla om det finns nått gott & äta till middag! PuZz & KraM

Central Park


Statue of liberty (mini)


In the cab


The Girls


Promoter, Fotboll, Upper West Side, Barbecue, Upper East Side, Guns, Statue of Liberty & Central Park

Friday night så åkte jag & Sofie till Time Square för att möta upp Emma, Jenny & Sabina. Vi satte oss i en Taxi för att åka iväg till en klubb som heter Webster Hall. Det är en klubb som har 18-årsgräns, det är inte många klubbar här som har det eftersom det oftast är 21-årsgräns. Det är nice med såna klubbar så även Emma kunde följa med & dansa ;) När vi väl kom fram så va det världens kö! Vi hade tur för en kille sa att följa med till en annan ingång & då gick vi bara genom kön & rakt in till klubben. Vi fick ett VIP bord med free drinks & en vakt bakom bordet. Killen som tog in oss är en Promoter, vilket innebär att få oss att ha så kul som möjligt därinne. Han sa att om någon kille stör oss så slänger han ut de. Sabinas drink försvann & vakten såg vem det var, så de slängde ut han. Fick hans kort så vi lär ju höra av oss till honom om vi vill göra om kvällen igen ;) Efter det blev det mat & sen hem för att sova. Vi kom hem runt 06 tiden på morgonen. Tack för en skön kväll tjejer ;)
 

På Lördagen gick vi upp vid halv 12 för att fixa oss & sen dra oss vidare till NY igen. Vi skulle gå på Sverige-Danmark. Tråkigt att Sverige förlora :S På matchen träffa vi på ett gäng svenska killar. De bjöd med oss på barbecue på deras 5000 dollar lägenhet på Upper West Side. Softa där en stund & sen drog vi vidare in till stan där det blev shopping & sen vidare hem för att fixa sej för kvällen. När vi väl kom fram till stan, så ringde killarna vi träffat tidigare på dan & de sa att vi skulle komma till Upper East Side. Så vi satte oss i en taxi & träffa på dem. Vi gick från bar till bar till klubb! Free drinks den kvällen också! Efter det ville killarna att vi skulle med till Queens för mat, men vi gav upp där. Ja just det...innan vi satte oss i en taxi till tåget igen så stötte vi på ett gäng killar som bråka & jag hörde ordet GUN & försvann därifrån lika fort! Såg ingen pistol i alla fall. Den natten kom vi hem en halvtimme tidigare wiiee!


På Söndagen sooov vi verkligen ut! Sen åkte vi till Central Park för att bara sitta där i gräset & softa!  Showit....nu vet jag hur man kommer dit hahahah!


Helg ;)

Skönt det ska bli med helg! Jag jobbade fram till 13 idag sen har jag haft rast i nåra timmar. På min rast åkte vi iväg & köpte en kamera till mej, så nu blir det mer bilder här yeeey! Om en timme ska jag börja igen & jobbar fram till halv nio. Sen ska jag möta upp Sofie på tågstationen som ska spendera helgen hos mej! Efter det drar vi oss in till Manhattan & träffa Jenny för fest ;) PuZz & KrAm!

Sweden Day

We need contestants for the Miss Sweden contest which occurs at Sweden Day on June 13, 2009 if anyone interested. visit www.swedenday.com for more information. The winner receives two free tickets to Sweden via SAS, amongst other prizes.

Man kanske borde ställa upp för en gratis resa hem till jul ;) Lägger upp det för er tjejer som bor i NYC eller i närheten! HuGz F!

Washington DC

Jag, Jenny & Sofie ska spendera vår 4th of July helg här ;)


Pictures fade away, but memories are forever

Ni som känner mej vet att jag gillar inte att ta kort & här har ni svaret varför :P Det jag kommer vara med om här kommer jag alltid ha i minnet, men eftersom jag vill dela med mej med er därhemma så ska jag köpa en kamera på fredag förhoppningsvis ;) HuGz F!

Tröttis

Idag har det vart en jobbig dag! Har vart trött & seg hela dan! Kanske kan vara så att jag sover för lite :S Efter jobbet så har jag bara chillat hemma. Väldigt skönt faktiskt. Solen titta fram en sväng på kvällen & då tänkte jag ta me ut på en promenix, men det blev att jag fastna på telefon hela kvällen istället :P Det är nåra stycken som jag saknar väldigt mycket hemma i Sverige som jag inte hört från på länge! Hör av er så jag vet att allt är bra! Du vet vem du är!!


Tack tjejer!

Måste även tacka Rutha & Elizabeth för att jag fått komma till er & tack Elizabeth för att du fixa biljetterna till Söndagsparty! Kram på er!


It´s like a movie!

Jag vet inte hur jag ska förklara, men allt känns som en film! Jag kom till brooklyn & ni vet när man kollar på en black movie, män står utanför en barbershop , barn leker utanför porten, ett gäng killar hänger vid trottoarkanten & när en tjej går förbi så är killarna på henne...så är det på riktigt alltså!

Första utgången i NY va på Fredag kväll, tänk er....vi va på väg ut vid halv 2 tiden! Den tiden brukar va hemgång för min del annars hehe! Vi va på ett ställe som heter LE´A LOUNGE. Det va ganska nice där...skön musik & plus att vi kom VIP va ett plus...det gör jag inte ens på Pluto :P Vi kom hem runt 5 tiden & dan efter gick vi upp runt 12 & jag & Showit bestämde oss för att spendera dagen på Central Park. När vi väl kommer fram så kommer vi till delen av parken & vi ville mer in. Så vi börja promenar. Efter ungefär en timmes promenad så kommer vi fram där vi börja 6 av hela promenaden så va det mest skog vi såg....haha! Förstå hur mycket vi skratta & hur trötta vi va! Så vi tog oss in till China Town för shopping ;)  

Sen på kvällen va det dags & göra sej i ordningen för utgång nr 2! Vi bestämde oss att dra till 40 40, som är Jay-Z klubb! Musiken va hur grym som helst, inredningen va nice & jag måste bara säga att det är mer killar ute än tjejer på de båda klubbarna jag vart på...eller? Kort på kvällen & hela helgen kommer upp senare...så fort jag fått tag på de från Showit! Den kvällen kom vi hem vid sextiden :S

På Söndag morgon så skulle jag upp vid elva....ni kan förstå hur trött & sliten jag va! Vid halv ett mötte jag upp Sofie! Senare kom Jenny & Lotta! & gissa vart vi skulle? :P Vi skulle på Söndagsparty med Filip & Fredrik! Va det nån i hemme i swe som såg mej kanske...hehe...vet att Aman gjorde det iallafall! Nu slipper han att sakna mej så mycket :P Aman snacka om att den kommer på repris oxå om nån har lust & se ;) Efter det så vart det middag på stan & promenix & lite shopping för tjejerna!

Idag har jag jobbat 8-17! Efter det så träffa jag Johanna, en svensk au pair som bor på min gata! Vi gick på en promenad i stan & sen hem till henne & satt & snacka en massa & drack ett glas vin. Hur trevligt som helst. Nu är jag helt slut! Ska sova. Natti natt på er. HuGZ!!!



Happy Mothers Day!

Grattis till världens bästa mamma på din dag! Jag vet att klockan är 5am hos er i Sverige, men här är klockan bara 23 här ;) Jag älskar dej mest över allt annat & saknar dej!



Har haft bästa helgen, men skriver om den imorn för jag e helt exhausted just nu! I´m out!

RSS 2.0