Playas Ball

Just nu kollar jag på en massa gamla filmer & det är filmer jag inte sett! Det här är en film från 2003 & den är väldigt bra! Jag skriver lite inlägg om filmer & serier lite här & där för att jag har fått önskemål om det från swe plus att jag har inte rikigt så mycket annat att skriva om :P Om vad jag har gjort med barnen är kanske inte så intressant, så jag skriver mest om helgerna då jag är ledig! Så nu kommer det lite mer filmtips framöver eftersom man inte har så mycket annat att göra på kvällarna! Vill ju inte ut i mörkret! Man känner sej inte så säker efter det som har hänt så man vill ju undvika mörkret så gott det går ;) Många tänker säkert, varför tar du inte bilen? I den här staden så är det onödigt att köra bil! De jag känner bor på samma gata eller nån gata ifrån! Parkeringen är det nog det jobbigaste & hitta här också, så därför kör jag inte här! Bara när jag ska lämna staden! Klockan är nu 9pm! Blir nog en film & sen sova för imorgon ska jag jobba i 13h :S Lika bra det för då blir det kort dag på Fredag & det gillar vi ;)



Goodnite
HuGz F


Lay Low!

Precis det jag gjorde i helgen! Fredag kväll så åkte jag & Louise till stan för shopping! Fick med mej en parfym! Leta efter gummistövlar, men hitta inte! På Lördag morgon så hade en av pojkarna fotbollsmatch, så gick på den! Åkte hem & fixa mej! Kolla lite av fotbollsmatchen som den äldsta pojken hade & sen in till NY för att möta upp Sofie! Vi gick ner till Soho för shopping igen! Skulle nu leta efter en present till Stina! Efter ett tag så kom Stina & hon fick välja ut en present istället eftersom hann aldrig kolla i affärer innan hon kom för vi gick i över en timme & leta efter Mc`Donalds haha! Leta fortfarande efter stövlar, men blev inget där heller! Mot kvällen så blev det middag & snack! Kom hem kl 01 Somna & vakna av samtal som varade till 04! På Söndagen vakna helt trött halv tolv & bestämde mej för att vara hemma hela dan, även om det va festival här i Hoboken! Kollade på två filmer på Söndagen! Film nr 1 va Three Can Play That Game  & den andra filmen heter Why Do Fools Fall In Love? Vivica A Fox * 2 Tror jag saknar min syster för mycket :P



Nu blir det TV! I´m Out! PeAcE!

Attention Ladies!!

Vidarebefordra detta till alla kvinnor du känner, och knappa in numret i din mobil!


Antar att det är ganska många ungdommar främst tjejer som är ganska rädda när dom går ensamma hem på nätterna. Det kan va från jobbet,Träningen eller speciellt efter en utgång. Men jag tror nog att vi alla är rädda nån gång ibland när man går genom en skogsdunge eller någon stans det bara är väldigt mörkt. 

Många vet nog redan om att detta nummer existerar men tror inte det är lika många som verkligen använder det. Dax att börja kanske!?

Så funkar det:Man talar om var man är, vem man är och var man ska, och har linjen öppen medan man går och skulle något hända så ser personen i andra änden, som följer dig på en karta, att du får omedelbar hjälp.

 

 

 

08-504 466 66

!Spara-Spara-Spara-Spara-Spara-Spara-Spara-Spara!

 



Tel ”Nattknappen", polisens jourtelefon nr.


More Than A Game

Permiär 2:a Oktober! Igår på Marquee va det Official Release Party, med Tyrese, Omarion, Toni Braxton & Emmas homegirl Mary J Blige :P Emma, varför sa du inte att hon skulle komma :P Hälsa henne kom till helgen nästa gång haha!

Här är länken till trailern

 http://www.youtube.com/watch?v=9KXYDa3gARs




HuGz n´ KiZzeZ!

Carmen - A Hip Hopera

Såg den här filmen igår! Ganska många kändisar är med i den & den är från 2001! Lite efter eller :P Ikväll kanske det blir en ny film!





















HuGz F

Darkness!

Vi har fortfarande sommar här! Kan inte förstå det eftersom man är van med Sveriges väder! Det är hur skönt som helst! Men det jag inte gillar är att jag känner av att hösten är på väg för det börjar bli mörkt ute så tidigt :S Me no likey! Antar att den måste komma förr eller senare :P Då va första arbetsdagen denna vecka avklarad! Bara fyra dagar kvar ;) Måndag här är tv kväll! Klockan 8pm börjar One Tree Hill & 9pm kommer Gossip girl! Och jag kan tänka mej vad de flesta tänker & mitt svar är YEA jag kollar fortfarande på de serierna här hahaha :P Men de ligger ju så mycket före oss i Swe så jag har missat en massa avsnitt! Stackars Johanna får frågor hela tiden! Har laddat upp med chips & choklad här, men cola saknas! Orkar inte ens gå ut & köpa det :P Snacka om lat! Önskar jag hade Temesgen & Aman här! Man lyckas ju alltid få de att åka till ICA & köpa nått hahah! Kollar på mtv just nu & kom på att det kanske är dags med en top 10 igen! Kommer nog upp snart! Gotta go now! HuGz n´ KiZzez!


White Plains, NY

I Fredags så åkte jag & Rutha till White Plains för utgång! Hade så kul där & det va så grymt ställe med mycket niceare människor än i Manhattan & musiken va bäst! Måste tillbaka dit snart igen! Det är inte alls långt dit, men problemet är om hur ofta tågen går tillbaka till NYC eller om de ens gör det :P Vi fick skjuts i Fredags så det va lugnt, men nästa gång så vill vi dit utan killar haha! Mycket roligare så :P

I Lördags sov jag till 13 :S men vi kom ju fem 6 på morgonen så det är ju inte så farligt ändå :P Vi fixar till oss för att gå & äta INJERA igen hahah! Gud så gott det är & jag kommer nog aldrig tröttna på den maträtten :) Jag kom hem vid 8pm! Skulle egentligen dra iväg ut i Hoboken, men videosamtala me en kär vän från v-ås fram till sent på natten & efter det så blev det några timmars telefonsamtal med en viss person jag saknar väldigt mycket! 

Idag har jag jobbar 13-18! Hade bara hand om bebisen för resten av familjen skulle iväg! Johanna kom över! Vi satt & prata om livet! När min bebis vakna efter hans nap så gick vi en lång promenad först i stan & sen längs Hudson River! Skön Söndag! Min bebis är förkyld nu! Han vill bara kramas & det gillar vi! Nu på kvällen så har jag kollat på en film som heter Diary of a Tired Black Man! Trodde först att det skulle vara någon av Tyler Perrys filmer, men det va det inte :P Nej nu ska jag försöka sova! Ny vecka, nya möjligheter ;) Nighty night!


Pearl Harbor, Hawaii

Wanna be there NOW =(


4 Months

Nu har jag bott här i 4 månader! Det har gått så fort! Jag saknar min familj såååå mycket, men vill fortfarande vara här! Ikväll åker jag in till the city & imorgon kommer jag nog softa i Hoboken för jag jobbar några timmar på eftermiddan på Söndag! Kanske tar med lillen in till manhattan om det blir fint väder ;) Nu ska jag iväg & fixa håret sen ner & äta pizza hihi! Btw I need a haircut ASAP! Vill göra nått nytt! Någon som har förslag?

Här är en bild på mej första helgen ute i NY, Är på Jay-Z club 40,40 & bilden är tagen i väntan på restroom! Nice inredning va?



xoxo / F 

The College of Saint Rose!

Nu har jag äntligen sökt skola! För att få mina första 3 credits så ska jag läsa en weekend kurs! Jag & Sofie åker till Albany NY den 23 Oktober! Jag ser verkligen fram emot det för jag har saknat & studera nu, konstigt men sant hihi! Jag har kollat igenom kurserna som går & kommit fram till 4st som jag vill läsa! Eftersom jag bor här just nu så skulle det va intressant & veta lite mer om historian, kursen heter American History Highlights! American Slang in Today´s Society verkar också nice, så man hänger med dagens ungdomar här :P Jag som gillar vara bakom kameran har hittat en perfekt kurs som heter Digital & Photography ;) Jag har alltid velat testa på Yoga & här finns det en kurs som heter Yoga & Everyday Exercise!

Nu blir det movie time yeeey! Har fått en bra hemsida av min hostmom som man kan se filmer på online istället för att gå till själva affären & hyra de! Skulle ha gett ut hemsidan, men det är något man måste vara medlem för & betala en viss summa varje månad! Imorgon har jag sovmorgon till 11am! Så glad för det! Bara för det kommer jag nog gå upp tidigt utan några problem klockan sju :S

Här är en bild på mej & Sofie efter bara två veckor in the states!



Im out! PeAcE!


Fashion week!

I Torsdags så började Fashion week i NY! Här händer det grejer hela tiden & jag vill bara vara där just nu hihi! Fick tidigare sms om Fashion week party från min promoter, synd att man jobbar som vanligt :P

Helgen va nice! Fredag va bio som jag tidigare skrivit om! Filmen va så BRA! Tyler Perry är bäst! Lördag så blev det INJERA med vänner! Det va så gott! Jag & Rutha åt väl tills vi inte kunde röra på oss haha! Nu när man vet vart det finns i NY så måste vi gå mycket oftare ;) Tack alla som kom & tack för presenterna :) Efter det så gick vi på lounge efter lounge! Sista stället vi va på hade bra musik & det gillar vi ;) Blev inte så mycket kort under kvällen, men lite har jag att bjuda på!

















xoxo

VMA Afterparty!

Fick inbjudan till VMA afterparty ikväll! Gud vad jag har lust & gå! Det är nog första & sista gången jag får det & jag sitter hemma :S Skulle ha lyssnat på lil brorsan & dragit ändå! Allt händer på fel dagar i det här landet! Me no likey!

MY B-DAY!

Jag har haft en underbar dag! Fick så fina presenter av min hostfamily =) Så söta de är! Slutade jobba strax efter 13! Ringde hem & snacka lite med mor min! Jag satt & tänkte & jag kom på att jag har inte firat min födelsedag med familjen sen jag blev 21 år! Tänk er 5 år sen! Undra vart man är nästa år :P Vid tre tiden gick jag iväg till en beauty salon för att använda min första present & fick en manikyr & pedikyr! Det va såååå skööööönt! När jag kom hem vid 5-tiden så blev det pizza & en chokladtårta! ÄNTLIGEN fick jag min chokladtårta som jag tjatat om i flera år haha! Nu ska jag smina mej bara & sen iväg till stan & träffa Rutha, Sofie & hennes man för ikväll blir det bio! Ska äntligen få se I CAN DO BAD ALL BY MYSELF! Eller äntligen....det är ju premiär idag :P Gotta go! Love and miss u! Mad love F!



Laptopväska, kexchoklad från IKEA, Presentkort & ett grymt kort som killarna valde ut ;)



Min efterlängtade tårta! YUMMY!


WHY?!?!

Kanye West and Lil Wayne på Manison ikväll! Varför på vardagar? Jag vill dit NU :(

kanye-west.jpg

lil_wayne_pink_bape


Niagara Falls

Jag åkte till Canada ändå efter lite om & men! Ville först inte åka för att jag jag hellre ville dra till Saint Louis med Bea & sen ville jag inte heller åka för att det va Labour Day här i Lördags! Resan dit & tillbaka gick väldigt bra med mina små pojkar! De va så duktiga! Hoppas de är lika duktiga på väg till Australien bara! Den resan är ju betydligt mycket längre så det skulle inte förvåna mej om jag börja klaga hahah! Fredag & Lördag var jag ledig! På fredagen så softa jag vid poolen nästan hela dan! På eftermiddan så gick jag en runda till en supermarket! Köpte med mej Bearnaise sås som jag längtat efter så mycket hihi! Selam du behöver inte skicka längre :P haha! Efter det så gick jag vidare till ett mall som va en bit att gå! På vägen så tutar en bil som va på väg mot motsatta riktining! Nåra minuter efter så kommer sammma bil svänger in & väntar på att jag ska komma förbi! När jag väl ska gå förbi gatan så säger han att jag ska hoppa in! Jag fortsatte gå! Efter en en stund på mallen så går jag hemåt igen! & då står samma bil där, men plus en kille till i bilen! De åker förbi fram & tillbax & jag rädd som fan fortsätter hemåt! Det här va ljust ute! Skulle aldrig bli rädd i swe för en sån här grej, men för nån anledning så blev jag det den här gågen! Dagen efter så säger daddyma att det va en bil som åkte fram & tillbax på gatan utanför huset inatt & att hon va rädd att de killarna skulle komma & ta mej! Så sööt hon e! So...första kvällen jag går ut i US så blir jag förföjld av en bil & första dagen jag går ut i Canada så blir jag förföljd :S Inte så kul! På Lördagen så va det tänkt att jag skulle åka in till Toronto, men det hade jag inte lust me! Så thanx 2 BET som visade min favorit serie The Game hela dagen (från 6am-12pm) räddade min lediga dag! Kollade från & till i ungefär 10h hahah!  På Söndagen åkte vi förbi NF som jag har lite bilder på här & sen back 2 US! Det va min weekend! HuGz F!













Friends!

True firends are like Diamonds, Beautiful and rare! False friends are like Autumn leaves found everywhere!




I can do bad all by myself!

Vill se den på Fredag! Någon som vill med?

http://www.icandobadmovie.com/#/home

Miss my family!!

I Fredags åkte jag från PA vid 11 på förmiddan! Skönt med bara två timmar med barnen! På kvällen så kom Sabina över & vi gick till Mansion där Naughty By Nature uppträdde! Det va ju även Michael Jacksons birthday så fick se hans största fan uppträda! Helt sjukt! Det kändes som om det va MJ framför mej! Jag önskar att jag hade bilder på det, men när man är där så tänker man inte alls på det! Hade det vart i Sverige så hade man sett andra tagit kort & tänkt jag måste också ta! Men människorna här är väl så vana med kändisar så det finns ingen som påminner en :S Musiken va underbar hela kvällen! Hoppas på mer bra kändisar medans jag är här :)

På Lördag så softa vi i huset hela dan! Sen kom Emma förbi & vi börja fixa oss! Skulle träffa Jenny för middag! Såg en Ethiopiansk restaurang! Alltså förstå hur glad jag blev tills jag fick reda på att nåra ville gå vidare :S Sist jag åt injera va två månader sen när jag va i DC! Förstå att jag bara ville gå in & sätta mej & äta helt själv haha! Nu vet jag i alla fall vart den ligger & jag lär ju gå dit SNART! Efter middan så kom Sofie, Bea & Lilly! Vi gick från bar till bar till lounge typ! Tack för en skön helg brudar!

Söndagen va chill chill chill & recovering för vissa :P hihi! På kvällen chatta jag med min lillesyster & lillebror! Saknar de & resten av min familj så mycket!

Idag kom jag tillbax till PA! Kom fram vid halv elva då det blev minigolf & sen lunch! Efter lunchen så satte jag barnen framför en film så jag kunde lyssna live på derbyt mellan VSK & Syrianska! VSK vann med 5-0 & min bror gjorde 1 mål och han spela bara 10min! Så sköön & stolt är man! & Väldigt stolt över min yngsta bror som har gjort många mål denna säsong & även hjälpt andra lag ;) Önskar jag kunde va där & se matcherna!!
Snart börjar min äldsta kids fotboll här! Det ska bli så kul :) Det roliga är att han tror att jag e proffs på fotboll! Ska väl låta han tro det hihi :P

Nej nu blir det lite bilder från helgen! xoxo

The girls



Jenny, Andrew & Jag



Emma & Sabina



Bea, Lilly & Emma



Lilly & Sofie



Sen va vi på bluemoon men kände ingen där :P hihi



Maad love from me 2 ya!!

RSS 2.0