My ♥


Helgen

Det ar bara Tisdag, Onsdag om 10 min ;) & jag langtar redan till helgen! Sista helgen ensam hemma i Hoboken denna sommar vilket betyder att det ska utnyttjas till 100% ;) Har inget annat vettigt att saga an att jag LANGTAR! Ok nu ska jag sova sa det gar fortare!

Goodnite US Good morning Sweden!

1 year ago....

Skrev jag sahar! Gud vad langesen det kanns! Sa mycket har hant & mycket forandrats! Vi far val se om jag nu bara har 9 manader kvar har :P

(1/4...

av min tid här har gått nu! Har varit här i tre månader & den längsta tiden jag varit borta från min familj är tre månader då jag bodde i Kalmar!  Jag saknar min familj väldigt mycket, men jag är ju snart hemma om det kommer fortsätta såhär ;)

Helgen var underbar som vanligt! I Fredags jobba jag kväll så det blev bara chill hemma after work! I Lördags så gick jag på bio för första gången, eller har ju vart på bio ute, men jag menar vanlig bio! Damn va salongen va huge & skulle nog få plats med Feben gånger två på sittplatsen hihi plus att det gick & gunga på stolen haha! Efter filmen blev det mys med vin! Bästa kvällen! Säger bara 700 miles away & det känns tungt! Snart blir det mer än så & 6h tidsskillnad :S På Söndagen åkte jag till NYC & träffa Sofie  & hennes vänner från Nyköping! Nåra timmar efter så kom Jenny & joina oss! Sen splittrades vi & Sofie & co gick till central park för att chilla & jag & jenny gick runt i affärer (som om jag behöver shoppa mer :P) men det va mest för att jag inte vart inne på en H&M butik över en månad & det har ju typ aldrig hänt hihi! När vi va på Times square så va det någon MTV grej (tror jag) för att det va värsta kön utanför & de filma osv. Jag & Jenny stanna upp en stund & försökt se vem det va som skulle hoppa ur limon som va utanför! Vi va på andra sidan kön där det det inte va så mycket folk! Det roliga är att vem det än va som satt där veva ner rutan & man såg bara en svart kille med solglasögon! Vi såg en kändis i alla fall, men vi vet inte vem det är hahah! När jag kom hem Söndag kväll så ropa daddyma (pojkarnas farmor) in mej på hennes rum! Hon ba jag har vart så orolig för dej! Har inte sett dej hemma på två dagar & har gått & knackat på din dörr hela dagen! Jag har bett för dej! Man vet aldrig vad som kan hända! Det finns sjuka människor därute! Hon gav mej en kram &  nu kunde hon andas ut! Awwh så söööt! På Måndag morgon sa min Hostmom att vi kanske ska ha nån kod så man vet att allt är bra med dej! Du får precis göra vad du vill på din fritid! Men man blir ju orolig & jag vill inte ringa & störa dej heller! Grejen är att de senaste två månaderna har jag vart ensam i huset varje helg för att familjen vart i sommarhuset & då har jag gått & kommit som jag vill! Så nu har jag vart van vid det & inte tänkt på att säga nått! Plus att jag har ju vart hemma i helgen, men det har bara blivit att vi gått om varandra! det är skönt & veta att de bryr sej om mig i alla fall :)

Måndag & tisdag har vart bra dagar med barnen! Vi har haft det sjukt varmt 30 plus i nåra dar nu! Skulle inte alls sitta fel med en pool :P Om en vecka är vi tillbaka i sommarhuset så det känns skönt ;)

Bilder från helgen finns, men kan ju inte visa allt här i bloggen :P hahah! 

Maaaad Looooove!!)

Tired!

Första dagen efter min semester va KAOS! Jag sov forst & framst bara 4h inatt pga av jetlag?! eller det borde ju vara over nu, men hursomhelst sa blev det lite somn! Sa jag borja dagen med att borja tvatta (familjen har vart pa semester i tva veckor utan tvattmaskin & glom inte 4 KIDS) sa ni man ju tanka er hur mycket klader det e :S Efter ha lagt in forsta tvatten sa gick vi till parken & dar mott jag upp min kara Sofia med hennes 3 barn! Vi va med de hela formiddan vilket va skont da jag & Sofia hann med mycket snack ;) Sen va det lunchdags, la minstingen for nap & forstatte me tvatten! Jag borja laga middag da jag alltid passar pa da en av de soverb & han vakna tidigt idag pga han borjar bli sjuk OHHH NOOOO! Han vill att jag ska bara pa han saklart :S & de tre andra springer runt & skriker & brakar! HUVUDVARK! Det roliga ar att jag inte hade nan ork alls idag! Jag lat de gora precis det de ville for jag va stressad nog med att halla i ungen & inte branna maten & tvatten!

Sa jag har nog haft sa mycket kanslor idag sa det ar sjukt! En sak som gjorde min dag ar det har:Underbart va? Sa fort de daliga kanslorna kom fram sa kolla jag bara pa mina blommor & allt va bra igen <3

HuGz n´n KizZez

Hawaii

Waikiki va underbart! Jag vill tillbaka NOW! Funderar pa att aka dit till julen igen faktiskt, men inte hundra for jag vill till min slakt i San Jose oxa, sen vill jag till ATL med Emily & till LA ar ju ett maste (har vart pa flygplatsen 4ggr, men det raknas ju INTE) Vill ju fortfarande till Sydamerika eftersom man ar sa nara & mest for att min underbara Katia bor dar! Har bara sydamerika kvar sa har man vart pa alla kontinenter ;) Ok det ibland nar man skriver sa kommer man verkligen bort sej! Det jag vill skriva om va Hawaii eller ska gora det lattare for mej sj & lagga upp bilder istallet ;)

Waikiki!


Tankte lagga upp bilder fran Pearl Harbor oxa, men det gar inte ladda upp mer bilder just nu :S De kommer upp senare!

Mad luv / F

Semester!

Nu har jag semester i 13 DAGAR! Det basta ar att jag inte behover ta ut nan av mina tva veckor, men anda ar semestern betald! Precis vad jag behover! Har ju bara jobbat i en manad, men det ar skont eftersom min sverige vistelse va ju mest jobb :S Glad blev jag nar det va loning, men onskar anda att jag kunde umgas mer med mina nara & kara!

Har jag berattat att jag aker till Hawaii pa onsdag? Langtar sa mycket, men nu ar det bara tva dagar kvar <3 Imorgon ska jag antligen kopa minneskort till min kamera, sa da kan jag verkligen inte skylla pa att inte kan TA KORT hahah!

Nu nar jag har vart har en manad insag jag tidigare idag att jag inte traffat nagon au pair kompis :S Vart har alla tagit vagen? Ok Sofie & Stina har ju akt hem, men Emelie & Amanda maste jag traffa snaaaart! Idag sa traffade jag den nya svenska au pairen som flyttat till Hoboken! Mycket trevlig tjej & vi kommer nog att traffas fler ggr! Hon berattade att det ska komma 6 nya au pairer till varat cluster som ar valdigt mycket & en av de va faktiskt en svensk! Tror att Hoboken, Jersey city & Weehawken borjar ersatta deras nannys till au pairer da de vet hur underbetalda vi ar hahah!

Ok nu blir det nog en film & sen ska jag sova & behover verkligen inte vakna tidigt imorn (skoooont) Masten imorgon ar mani & pedi <3 & tvatta & packa ;)

Selmo, Kean mar bra! Det blev mycket pussar & kramar idag eftersom jag inte kommer traffa honom pa ett tag! Han lar ju sakna mej :P & nar jag skulle lagga pojkarna idag sa sager ryan, du maste pussa alla idag for vi kommer inte traffa dej imorgon so so cute! Oh nej, kom pa att jag glomde ge ryan hans b-day present eftersom jag kommer missa den! Far lagga den i hans sang nu! Nu fick du din update! Vi far skypea snart med kidsen sa ska du fa slangpussar fran kean igen haha! Jag vet att Yo & Minah saknar de oxa :P

Nu blev det for mycket text & inga roliga bilder (som vanligt alltsa :P)

Goodnite!

xoxo F


RSS 2.0