Sex and the City 2

När mitt år här är slut så är det premiär på denna fantastiska film! Jag befinner mej på min resemånad om allt blir som planerat! Vad jag än gör & vart jag än är så måste jag se den! Right girls?!?! När jag såg trailern så kom jag på att jag inte har sett nått avsnitt av serien sen jag kom hit! Jag längtar, men ändå inte! Här är trailern i alla fall!

Mad Luv!

I ♥ B-ball!

Precis innan matchen börja



På Timeout så dansar tjejerna & några killar kastar upp t-shirtar till publiken



NY Knicks ligger under =(



Efter första period såg det ut såhär :S



De ligger fortfarande under i andra perioden



& såhär ser det ut precis innan tredje perioden ska börja



Här tar vi några bilder på varandra :P





På mer timeout så va det några barn som sjöng



Mer cheerleading



Knicks gör mer & mer mål



När tredje perioden är slut så står det lika ;)



Första gången knicks leder denna matchen :P



Spännande!!! Satt nervös som fan!



36 sekunder kvar & Clippers tar över ledningen med 1 poäng :S





Sen tar Knicks över igen =)




15 sekunder kvar!



NY Knicks vann yeeeey



Game over!



Här är ett inlägg för er som inte tycker att jag förtjänar att gå på matchen :P haha! Ni vet vilka ni är :P I hope u like it ;)Lyckades även fånga en kändis från pubilken på bilden som jag inte hade tänkt på alls! Gissa vem jag menar! Ledtråd, han hälsar på en clippers spelare!



HuGz n´ KizZez!








Bästa dagen!

Idag har jag jobbat 13h! Trodde det skulle bli en jobbig dag, men inte alls! Vakna sent idag, efter en skön natt med värme i mitt rum ;) Började 10! En halvtimme efter så la jag bebisen för hans nap! En timme efter va jag tvungen & väcka stackarn för att vi skulle hämta tre åringen från skolan. När vi kom hem fixa jag lunch & vid 12 så gick tre åringen för hans nap ;) Vid 1 så va bebisen så trött så han fick en andra nap idag pga att avbröt den första! Ledig i två timmar! Mys i soffan med TVn på! Vid tre skulle jag hämta 7 åringen i skolan, men eftersom de sov så ringde jag skolan & satte han på after school! Läxan fixa han där & mamman hämta upp han senare! Vid fyra kom my girl Sofia med hennes kid & vi satt i playroom & snacka medans barnen lekte! Runt 5 va det dags att mata små barnen! Vid halv sex kom mamman med 6 åringen som vart på playdate! 6pm va det dags att hoppa in i duschen för killarna & vid halv sju låg de i sängen! Sen har jag bara softat hela kvällen! Underbart! Redo för imorn då det är dags för min efterlängtade match! Jobbar 7h sen in till NYC som jag saknat så mycket! Två veckor sen sist! BTW 7 månader sen så satt jag i Mados bil på E18 på väg till Arlanda! Det bästa är att jag chattar med han nu & berättar hihi! Nu borde jag sova, eller först paradise kom jag på sen sova! Goodnite!


Videon!

Det här är en låt jag haft på min ipod som jag älskat så läääänge, men inte vetat vem som är artisten! Nu satte jag mej ner & leta upp den & hitta den yeey! Så jag delar med mej här! HuGz!


San Francisco på NYÅR!

Its on baby! Om ungefär två veckor drar jag till cali! Äntligen semester! Jag får fira nyår med släkt & även gå på dop! Gud vad skönt det ska bli! Äta injera, lite mer injera & injera igen! Nu är jag lycklig! Har så mycket att se fram emot! 11 dagar efter det så är det Miami som gäller! Allt på en gång! Det gillar vi efter 7 månaders jobb! Nej nu blir det mat & sen ska jag till Sofia! Im out! PeAcE!


Ohhh!!!

Ok nu vill jag bli frisk! Febern är borta men min hals damn! Gör så ont när jag sväljer! Kan knappt äta mat! I hate it! Jag vill äta MAT! Går runt & är hungrig istället för att äta typ! Ok...nu har jag klagat färdigt!

Det är så mycket som händer just nu & jag missar allt :P Talib Kweli uppträdde på 1 Oak igår! Idag är det bad boy holiday gala with Diddy at secret location haha, men jag vet :P Hjälper inte om jag ändå inte ska dit haha! Ok det jag ville komma fram till är på Fredag då jag verkligen verkligen hoppas att jag mår bra för först så är det the knicks game som gäller! & sen på kvällen är det Alicia Keys release paty & jag hoppas jag hamnar där! Ska försöka & övertala my girl för jag vet att hon hatar det stället!

Idag har jag fått reda på nyheter! Glada nyheter! Hoppas det blir av! Berätta mer om det framöver!

& pluggat har jag inte gjort sen Ons förra vecka! Inte bra alls, men jag klagar på att jag är sjuk :P Imorn ska jag se till & sätta igång!

Nu ska jag kolla på paradise hotel! Måste bara säga tack till tv6 play hihi! Älskar den serien! Sen måste jag sova! Hoppas jag somnar, för de senaste dagarna har det tagit långt tid för mej att somna på kvällarna! Gillar inte alls! Ha det bäst mina vänner! HuGz!

Skön!


Memories!


Again?!

Helt otroligt! Lagom till helgen ska jag bli sjuk igen! Jag hoppas bara det är en 24h grej! För imorgon jobbar jag bara till 3pm! Vilken tur att jag skippa att gå ut igår vilket jag verkligen va sugen på för Trey Songz & Fabolous & nån till skulle till nån club, men jag stanna hemma & plugga istället & jag jobbade bara 11-5 idag! Anledning va för att jag även fick reda på att snoop kommer på fredag! Just my luck säger jag bara :P Nu vill jag att ni alla mina vänner ber för mej så att jag kan gå ut & festa imorn haha! Nej chill i sängen hela kvällen NOT so nice! Im out! PeAcE

My babybrother is turning....

...18 today ;) Happy Birthday Amanuel! Minns första dagen jag såg dej på BB, minns när man skulle lägga dej för din nap, minns när man va TVUNGEN att ta ut dej till lekparken haha! Tiden går way 2 fast! Hoppas du får en underbar dag! Önskar jag kunde va där! Love & Miss u BAMBINO hihih

HAHA, de här bilderna hitta jag på datan!












& den här är tagen från hans facebook



HuGz n´ KizZez


Truth!!

Relationships are like mirrors, once its broken u never look at it the same!!!

Feelings!

Har så mycket blandade känslor just nu! Vill bara krama någon!

NYC Ikväll?

För gissa vem som kommer till Mansion ikväll på en vardag såklart :P



Inte alls bitter!!! Btw lyssna hennes nya album! NaJz ;)


Happy Birthday Love

Katia Noguera P

Hoppas du får lika underbar dag som du är vacker, like so so so much ;)
Love and miss u!
Ur black sis F


2 months ago....

skrev jag in mej på utbildningen! Jag ligger efter, jag borde plugga! Jag har inte gjort det på en vecka, mest för att det va thanksgiving mitt i veckan & vi fick för oss att dra ut! Helgen kom & jag låg sjuk i sängen nästan hela helgen :P Gick ut en sväng på Lördagskvällen, vilket va sooo fun, men kanske inte så smart :P Men nu sitter jag på en tisdag & har ångest! Två dagar har gått & jag har inte fått ett skit gjort! Det kan nog vara för att jag fortfarande är lite dålig plus att jag har jobbat 12 & 11 timmars pass! Okey, jag har ju faktiskt 10 månader till & göra klart hela utbildningen, men det skulle vara skönt att få gjort det innan man kommer hem till swe igen! Får se hur det blir! Anywayz, det bästa är ju att det inte är så många timmar kvar att jobba denna vecka ;) Snart är det helg igen & då börjar man leva igen! Prio denna helg är INJERA! Hoppas Hoppas det blir av! Nu blir det film & sen sooova! Miss my baby! En vecka kvar ;) Längtar längtar! Im out! PeAcE!  


RSS 2.0