Wedding!

Imorgon ska jag på bröllop! Jenny ska gifta sej med Andrew! Ëxakt 7 månader idag så träffades de för första gången! Visst stämmer det Jenny? Satt & kolla igenom mina gamla mess på mobilen & upptäckte det! Den helgen 7 månader sedan är speciell för mej också ;) Bilden nedan är tagen ungefär en månad in på förhållandet! Redan då berättade Andrew för mej hur han kände för Jenny! It´s just like a fairy tale ;)
I wish you all the best and hope all your dreams come true


Dressmaking?

Halva kursen har gått & bara TEORI! Jag vill börja sy nu! 11 tentor down & 11 to go! 

Trött är jag! Jobbar extra mycket denna vecka! Känner lite halvt förkyld oxå! Tack rutha för att du smittat mej :P Eller inte än, äter mycket c vitaminer just nu! Ska inte bli sjuk eller hinner inte bli det :P Nu blir det sängen för imorn blir det 12h jobb! Natti natt! HuGz FConfused?

Don´t forget who you are and where you come from! That´s all I have to say!

Baby u my insulin!!


My Boyz!

Så söta, underbara & älskar de till döds! Jag va deras valentine igår & fick en tårta av de! So so sweeet!

Här har ni mina prinsar


Happy Valentine´s Day!

Jag har alltid hatat denna dagen! Första anledningen till att jag tycker man ska visa kärlek varje dag & andra anledningen att jag aldrig fått någon ros på just denna dag :S Eller det kanske va första anledningen :P Eller iår fick jag min första valentines present! Tack Amanda =) Jag saknar mina loved ones så mycket idag! Ni vet vilka ni är! Miss u guys like crazy!  

LOVE IS ALL WE NEED


SNOWDAY!

När det är mycket snö här så stängerna de skolorna! När jag vaknade igår så hade jag 4 pojkar som vänta på mej därnere :S 11h jobb oxå, förväntade mej det värsta! På förmiddagen så fixa vi valentines card till deras kompisar! Fixa lunch & allt gick bra, de tjafsa inte ens med varandra! Kl 1 tar mamman ut de för de ska leka med kompisar ute i snön! Jag lägger bebisen för nap & softar i 2h! SKÖNT! När de kommer hem så vaknar bebisen & jag fixar varm choklad till de & sen får de kolla på en film! Jag fixar middag & sen får jag sluta 2h tidigare UNDERBART!

Imorse när jag vaknade trodde jag de skulle vara hemma, men inte alls! Skola hade de & då var det bara jag & min baby tills lunch i alla fall, hämta tre-åringen från skolan, gav han lunch & så gick han med på en nap, som annars aldrig brukar hända! Han sov i tre timmar oxå! Sköna dagar jag har haft! Så imorgon jobbar jag bara 9-2 vilket jag känner kommer va en jobbig dag, speciellt nu när jag har haft det så nice! Barnen har studiedag så det blir alla fyra igen! Jag överlever nog & jag ser så fram emot helgen då jag är ensam hemma eller så ensam kommer jag nog inte bli :P

I miss this right now, en månad sen i MIAMI BITCH :P opps menar beach :POk, god natt, dröm om mej ;)


Tigrinja?

Det här är den andra låten som jag hört som påminner mej om habesha låtarna! Den första låten är med Ludacris men kommer inte på vad den heter just nu! Lyssna själva & avgör mina habesha ppl!  Mad Luv!


106 & Park!

Det är nog det enda programmet jag följer på tv just nu! Fick 5st biljetter till dagens inspelning idag, men gick inte :S Pga man måste va där tidigt för de är live inspelning kl 6pm! De börja släppa in publiken 4.30, då jag sluta idag! Kan ha hunnit om jag stressa, men orka med det! Enough about that! Bra nyheter nu ;)

Vad gör ni den 2:a Juni kl 15:00? Någon hemifrån som vill hämta upp mej på arlanda kanske? Nu förväntar jag en massa kommentarer där alla ska säga jag kommer;) hahah

Imorgon är det äntligen Fredag! Har längtat så efter ha jobbat en vecka efter semestern, pluggat hela helgen & jobbat en till vecka! På Lördag kan jag äntligen sooooova UT! Precis det jag ska göra för att orka helgen hihi! Btw idag fick jag vårkänslor yeey! Längtar så, men det gick över så fort Sofia sa att det ska va snöstorm här på Lördag :S Nah nu ska jag sova! Natti natt & GOOD MORNIN SWEDEN!Från förra helgen då vi "pluggade" :P


Kvinnor som letar Äkta make

Fick den här av en kompis & ville bara lägga upp den här! Så jävla bra & SANT hahahaha!

Äkta make-supervaruhus öppnade nyligen där kvinnor kunde gå och välja en make bland många män. Det består av fem våningar, där männens positiva egenskaper ökade ju längre upp man kom.

Den enda regeln var, när du har öppnat dörren till en våning, MÅSTE du välja en man från den våningen; om du gick upp en våning kunde du inte gå tillbaka förutom för att lämna varuhuset och aldrig komma tillbaka igen.

Ett par väninnor gick till varuhuset för att hitta några äkta makar...

Första våningen: På dörren satt en skylt som sa: "Dessa män har jobb och älskar barn." Kvinnorna läste skylten och sa: "Tja, det är bättre än att vara arbetslös och inte gilla barn, men jag undrar vad som finns längre upp?". Så de gick en våning upp.

Andra våningen: Skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn och ser extremt bra ut." "Hmmm, " sa damerna, "Men jag undrar vad som finns på nästa våning?"

Tredje våningen: Den här skylten sa: "Dessa män har välbetalda jobb, ser extremt bra ut, älskar barn och hjälper till med hushållsarbetet." "Wow, " sa kvinnorna, "mycket frestande." Men det fanns en våning till så de gick högre upp.

Fjärde våningen: Den här dörren hade en skylt där det stod: "Dessa män har välbetalda jobb, älskar barn, ser extremt bra ut, hjälper till med hushållsarbetet och är väldigt romantiskt lagda." "Oh, kära nån!" utbrast kvinnorna, "Tänk bara vad som måste finnas på nästa våning!" Så de gick vidare upp till den femte våningen.

Femte våningen: Skylten på dörren sa: "Den här våningen är tom och finns bara till för att bevisa att kvinnor är helt jävla omöjliga att behaga. utgången finns till vänster, vi hoppas att ni ramlar i trapporna.

To all men out there ;)


RSS 2.0