Miami, Florida

Om exakt 7 veckor åker jag dit med min syster ;)

 

Cold

Jag fryser, jag är förkyld :S & jag ska spendera min fredagskväll i sängen med en massa serier som jag missat ;) Har inte uppdaterat på lääääänge & många klagar :P Har Jobbat & festat som aldrig förr :P Nu blir det softa en kväll & hoppas på att jag mår bättre imorn! Saknar er hemma so so so mycket, speciellt nu när det är thanksgiving! Trevlig helg på er! Mad Luv! Hugz F Btw så här varmt va det exakt en vecka sen! Saknar redan :P

NY Knicks vs LA Clippers

Bokade just två biljetter till min första NBA game! SO SO HAPPY! Ville helst se Lakers spela mot Knicks, men det spelar ingen roll! Bara jag får gå på en match! Fan vad kul det ska bliiiiii :D:D:D:D Okey Precis en månad kvar till matchen då! Countdown :P
Halftime!

6 månader har alltså gått nu! Tiden bara rinner iväg när man har kul ;) Det känns som om det va evigheter sen jag va hemma, men ändå har det gått så fort & man har hunnit uppleva så mycket mer & nya grejer hela tiden! I just love it! Halva tiden kvar & jag har inte tagit ut en enda semesterdag! Då har jag alltså två veckor semester att ta ut yeeey! Håller på & planerar den första, så jag hoppas på att dte blir av ;) Förresten...nån au pair som vet om vi har 14 dagar eller typ 10 dagar (om man jobbar 5 dagar i veckan)! Jag hoppas ju på 14 dagar, isåfall kan det bli 3 veckor semester med ledig helger! Anywayz tror att andra halvan kommer gå mycket fortfare! So much to do, so little time :P                                                            HuGz n KiZzez!


Last Weekend!

Jag vet att jag är lite efter, men bättre sent än aldrig right? :P

Fredag va jag på bio med Rutha, Stephan & Dean! Vi skulle gå på premiär av Precious, men när vi väl kom dit så va det slutsålt!! Klart det är det på en premiär på Time Square! Så vi bestämmer oss för att se Paranormal Activity! Bra va den & läskig! Luv it! På tal om film så har jag inte skrivit om att jag sett This is it! Den måste ses om man gillar MJ såklart ;) Tillbaka till fredan, efter bion så gick vi vidare ut i Brooklyn & sen en sväng i Manhattan! Sen blev det film & gissa vilken jag valde! Love & Basketball hihi! Älskar den filmen!! Jag måste ha sett den mer än 20ggr alltså ;)

Lördag så blev det chilla hos Rutha till late afternoon & sen hem igen! Sofie kom hem till mej efter jobbet & vi satt & drack lite vin & sen vidare till Soho! Kom hem 7 på morgonen då familjen va redan uppe...pinsamt :S & Min snälla Hostmom gav mej sovmorgon på Måndag morgon, vilket uppskattades!

Efter några timmar sömn så ringer Stina & väcker oss, för att vi hade nämlingen bestämt att gå till Central Park! Efter lite övertalande från Sofie så åkte jag med! Tack för en skön dag tjejer! Och måste vi åt middag på en Italiensk restaurang som heter Bella Vita! Bästa restaurangen här, next efter Injera såklart!

Här är lite bilder på oss på Söndagen!

Ok, dags & jobba snart igen! HuGz n´ KiZzeZ


Popo!

När vi hade vart här i tre veckor så kom polis nr 3! Efter 6 månader så ligger hon på polis nr 6! Någon som vill slå vad hur många det kommer bli innan vi åker hem :P Läs hennes blogg! http://sofiebrissman.blogg.se/Ok plugg nu!
KiZzez


Halloween!!
$

Min trogna läsare! Här är ett inlägg just 4 u! Miss u like crazy!


Happy B-Day P-Diddy!

Har fått inbjudan till diddys b-day party på Kiss & Fly ikväll! Tack men nej tack! Vem tackar nej?? Alltså jag döööör! Jag vill gå! Hade jag vart i swe hade man krigat för att gå & nu när man e såååå nära så kan man inte gå! Hata vardagar säger jag bara! Fuck that shit! Im out! 

 


I ♥ New York


RSS 2.0